yazılım hatalı ise tekrar gönderin yenisini yolluyorlar
ODAK KONUSU: CHIP DVD/CD'de görmek istedikleriniz
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ELEŞTİRİ: Tüm programramlar aynı yerde
ÖNERİ: Dergide yaptığıız gibi programlarıda kendilerine göre ayırsanız yani sistem temizleyici,sözlük,multimedia gibi klasörlerin içinde ona göre programlar olsa çok daha iyi olur..
eleştiri: cd/dvd takıldığında gelen menü farklı düzen içerik farklı düzen daha anlaşılır olsa bence daha iyi olacak
öneri: program adları ve listeler düzenlensin ve en önemlisi türkçe açıklamalar eklensin
Eleştiri: Derginizde verdiğiniz eğitim yazılımları harika. Ancak Ersin Şengül hocamızın eğitim setlerinin de yayınlanmasını istiyorum.
Öneri: Bundan sonraki aylarda Eurosoft Eğitim DVD'lerini özellikle Adobe AIR ile Uygulama Geliştirmek Eğitim DVD'sini ve Android ile Uygulama Geliştirmek Eğitim DVD'sini dört gözle bekliyorum. Günümüzde air ve android teknolojilerinin büyük bir önemi ve çok sayıda ilgileneni olduğunu düşünürsek çok faydalı bir kaynak olacaklarını düşünüyorum. Bahsettiğim konunun linki aşağıda:
https://www.chip.com.tr/konu/web- ... -ogrenin_28128.html
Umarım değerli CHIP Online editörleri bu yorumumu göz ardı etmezler. Saygılarımı sunarım.
Aralık ayı sayısında verilen dvd deki avira internet security 2012 tamsürüm (!) bozuk.scheluder hatası var.
Eleştiri: video eğitimlerinize back trckı ekleyin.Chip dergisindede bahsederseniz sevinirim...
Öneri: Backtrack iso verirseniz cok sevinirim...
Eleştri: Oxotranıng eğitim setleri güzel yalnız aktivasyon işi berbat 12 tane eğitim seti suanda boşa gitmiş durumda
Öner: Videobu sitesinin eğitim setleri olursa güzel olur
Eleştiri: Aktivasyon işleri gerçekten çok bezdirici.
Öneri: Önerim CHIP dergisine yapılan her 1 yıllık abonelikle birlikte oxotraining.com'dan bu eğitimlerin kişiye verilen bilgilerle siteden daha rahat ulaşılabilmesi. :)
Oxotraining Eğitim setleri çevrimdışı çalışmıyor. Aslında .ovo uzantılı videolar DVD içerisinde mevcut ancak o uzantıdaki dosyayı açacak herhangi bir program mevcut olmadığından açamıyoruz. Ya .ovo uzantılı videoları OxoTrainingEgitimKiti.exe dışında açacak bir program verilsin ya da o videoları çevrimdışı seyredebilme imkanı sunulsun ...
eleştiri: Evimde internet yok. Chip DVD'deki Oxotraining eğitimleri internet olmadan izlenilmiyor. Haliyle eğitimler pek de bi işe yaramıyor internet olamyınca.
öneri: Eğitim videoları çevrimdışı izlenebilecek şekilde kullanıcıya sunulmalı. Y da .ovo uzantılı videoları açacak bir player verilmeli
istek: Ocak ayında İnternet Download Manager'ın full sürümü ya da bi kaç aylık geçerli ürün anahtarı verilebilir mi?
öneri: 2014 yılının ilk ayına özel Oxotraining'in 2 ya da 3 eğitim seti aynı anda verir misiniz...
Ocak 2014 DVD sindeki görsel eğitim çok gereksiz bence. daha güzel bi set konulabilirdi.
Şubat 2014 DVD'sini çok beğendim. Çünkü eğitim setlerini bir arada vermişsiniz. Ama hala şu sorun çözülmedi. Ben videoları çevrimdışı seyretmek istiyorum. elimde videolar var. Niye ben o videoları seyretmek için internete bağlanmak zorunda kalıyorum ki? Çok saçma.
Bir de Mart 2014'te oxotraining'e ait diğer eğitim setleri de aynı bu şekilde paket halinde verilse çok güzel olur
Chip artık eğitim setleri yayınlamıyor mu. Ben bu sayıda 2014 yılının tüm eğitimlerinin verileceği komple bi paket bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım maalesef...