Evet Bölüm Yardımları Sevilen Oyunlar V.s Hadi İlk Önce en sevdiğiniz oyun ve oyunun serisi
Sevdiğiniz Oyun Yazacaksanız:
Örnek: Oyun:Battlefield Seri:3
Veya
Örnek: Oyun: Dead İsland Seri:Yok
Bölüm Yardımı Yazacaksanız:
oyun,oyun seri, bölüm ve son olarakta sorunu veya video isteği yazacaksınız.
Örnek: Oyun: Max Payne Seri: 3 Bölüm: Chapter 1 - Part 4 Sorun: Yok - Videolu Anlatım
Oyun Modu İsticekseniz :
Örnek:Oyun: Gta Seri:4 Mod Adı:Graphic Mod=ENBSeries 0.082 FINAL
Oyun Hakkında Sorularınız :Kaldırır mı hata veriyor açılmıyor ne zaman çıkacak gibi soru veya sorunlar için:
oyun ,serisi ve sorunu veya sorunuzu yazacakınız
Örnek:Oyun:Battlefield Seri:3 Sorun :Fatal error hatası veriyor çözümü nedir
Örnek2:Oyun:Gta Serisi:5 Soru :Ne Zaman Çıkacak Veya Son durumlar Nedir ?
Oyun Tavsiyesi İstiyecekseniz:
Beyler Bana Oyun Önerebilirmisiniz "Oyun Türü" Şeklinde Yazmalısınız
Örnek:Beyler Bana Oyun Önerebilirmisiniz AKSİYON
Eğer Oyun Tavsiyesi Verecekseniz:
"İsteyenin Nicki" Arkadaşım "Oyun"'u Oynayabilirsin.
Örnek: Kr.Metroslo Arkadaşım Diablo 3'ü Oynayabilirsin
Oyun Hakkında Bilgi Almak İstiyorsanız:
Arkadaşlar "Oyun ismi" ve "Oyun Serisi"'nin Bilgilerini Bana Yazarmısınız ?
Örnek:Arkadaşlar Oyun: Gta Seri:5 'in Bilgilerini Yazarmısınız ?
Oyun Hakkında Bilgi Vermek İstiyorsanız:
Sevgili "İsteyenin Nicki" "Oyun" "Oyun Türü"'in Açıklaması/Bilgileri:
"Açıklama" Şeklinde Yazabilirsiniz
Örnek Olarak Sevgili Kr.Metroslo Gta 5'in Bilgileri/Açıklaması:
Oyun dünyasının en önemli yapımlarından olan GTA serisinin beşinci versiyonunun çıkış tarihi belli oldu. Buna göre popüler oyun muhtemelen bu tarihte görücüye çıkacak.
Sektöre girdiği ilk günden itibaren gerek üstün oynanış özellikleri gerekse farklı kurgusu sayesinde rakiplerine nazaran bir adım öne çıkmayı başaran Grand Theft Auto, yeni sürüm için çalışmalarına hızla devam ediyor.
GTA V ismiyle karşımıza çıkması planlanan oyunda hazırlıklar son aşamaya gelirken çıkış tarihine ilişkin dedikodular da giderek artmaya başladı. Özellikle Max Payne 3 sonrası ekip olarak GTA'ya yönelen firma gidişat hakkında net açıklamalardan kaçınıyor.
Çıkış tarihi konusunda da suskunluğunu koruyan yetkililere cevap ekip dışından geldi. GTA yapımları hakkındaki nokta atışı tahminleriyle bilinen Michael Pachter, GTA V'in Mayıs 2013'te çıkacağını söyledi. Pachter, özellikle yıl sonu tanıtılması planlanan yeni Call of Duty karşısında GTA'nın sönük kalmaması için böylesi bir sezgisinin olduğunu bildirdi.
Diğer yandan -thegtaplace.com'un kurucusu- Chris Phillips çıkış tarihi hakkında Ekim 2012 ya da Nisan/Mayıs 2013 derken -TIGA CEO'su- Richard Wilson 2012, -gtanet.com'un kurucusu- Andy McIlwain ise 2013'ün ilk çeyreğini işaret etti. ...........
Klasik Olan Kaldırma Sorularınız için :
Arkadaşlar Sistemim "Sisteminiz" "Oyun" "Serisi"'ü Kaldırır mı ? Şeklinde :
Örnek: Arkadaşlar Sistemim İşlemcim İntel i5 2600k 3.4 GHz Ekran Kartım Nvidia GeForce 9600 GT 1024 MB GDDR3 Gta 4 'ü Kaldırır mı ?
Gibi
Dipnot: Herkes Birbirine Yardım Etse Çok Harika Bir konu Olur