allossİmzanı göremiyorum Mustafa@P4 HT SOCKET 775 1MB CAHCE 2.95GHZ@3.50GHZ//2GB DDR2 667 MHZ RAM+1.5GB READYBOOST//ATİ HD 2600 PRO 512MB DDR2 128BİT(%25 oc)/SAMSUNG/7200RPM 80GB SATA HDD/320W PSU//SAMSUNG DVD-DVD-RW//WİNDOWS VİSTA HOME PREMİUM//IE8///
Pc Puanınız Kaç...?
Mustafa@PCP4 HT SOCKET 775 1MB CAHCE 2.95GHZ@3.50GHZ//2GB DDR2 667 MHZ RAM+1.5GB READYBOOST//ATİ HD 2600 PRO 512MB DDR2 128BİT(%25 oc)/SAMSUNG/7200RPM 80GB SATA HDD/320W PSU//SAMSUNG DVD-DVD-RW//WİNDOWS VİSTA HOME PREMİUM//IE8///Hocam sisteme göre puan sanki biraz düşük çıkmış gibi geldi bana...Üst puan sınırı kaç? 2000 mi? Bilen var mı acaba??
Benim 1085 çıktı imzamdaki sistemle.İşlemciyi 3.4 Ghz e çıkardım 1400 oldu.Acaba harddisk performansı puanı ne kadar etkiliyor.Yazma okuma hızları çok düşüktü.(Yaklaşık 70 mb/sn)Özellikle sistem hız aşırtmadan önce az puan çıkardı gibi geldi bana.
Konuyu Hazırlayan Arkadaşıma :
Test Sonucun'da Bir Puan Değerlendirmesi Sunan Bu Program İçin, Mesela Ortalama Olarak Şu Punanı Alan Yada Civarın'da Dolaşanın Sistemi Kötü, Şu Puanı Alan Sistem Normal, Şu Puanı Alan Sistemin Puanı Gayet İyi Gibi Bi Cetvel Oluştura Bilirse, Bu Enteresan Yarış Daha Keyifli Ve Kısmen Bilgilendirici Olacaktır.
1. Sayfada İlk Konunun Yazıldığı Bölüme Dediğim Gibi Bi Cetvel Güzel Gider
adrakKonuyu Hazırlayan Arkadaşıma :Önerin için saol fakat öyle bir sınıflamayı hangi puan aralıklarına göre yapılır tam karar verilemez senin bi fikrin var mı ?Test Sonucun'da Bir Puan Değerlendirmesi Sunan Bu Program İçin, Mesela Ortalama Olarak Şu Punanı Alan Yada Civarın'da Dolaşanın Sistemi Kötü, Şu Puanı Alan Sistem Normal, Şu Puanı Alan Sistemin Puanı Gayet İyi Gibi Bi Cetvel Oluştura Bilirse, Bu Enteresan Yarış Daha Keyifli Ve Kısmen Bilgilendirici Olacaktır.
1. Sayfada İlk Konunun Yazıldığı Bölüme Dediğim Gibi Bi Cetvel Güzel Gider
Mustafa@PCİşletim sistemin kaç bitse onu indirceksin...ona nerden bakcam
ben rastgele 32 bit olanı indirmiştim
ahmet79oldukça düşük.nasıl yükselticem bu hızı
Mustafa@PCÖnerin için saol fakat öyle bir sınıflamayı hangi puan aralıklarına göre yapılır tam karar verilemez senin bi fikrin var mı ?Benim Bir Fikrim Yok Belki Senin Vardır Diye Önermiştim Konuyu Oluşturduğuna Göre Biliyordur Mantığında Çünkü Herkes Soruyordu Benim Bu Çıktı Nedir Durum Diye Bazı Kişilerde Normal İyi Kötü Diye Arkadaşlara Söylüyorlardı O Açıdan Böyle Bir Şey Önerdim.. Bilen Anlayan Varsa Yapalım Öyle Bir Şey ..
black rosenasıl yükselticem bu hızıYeni ve sağlam bir sistem toplayarak.
ahmet79Yeni ve sağlam bir sistem toplayarak.ne yeni sistemi ya bilgisayarımı alalı 1 sene olmadı daha
imkanı yok yenileyemem
black rosene yeni sistemi ya bilgisayarımı alalı 1 sene olmadı dahaTabi büyük ihtimalle hazır pc aldın şimdi acısını çekiyorsun, neyse bundan sonra artık ne zaman alırsan iyi bir performans istiyorsan mutlaka toplama pc'den yana kullan seçimini, hazır pc'ler sadece göz boyama hangi marka olursa olsun.
imkanı yok yenileyemem
ahmet79Tabi büyük ihtimalle hazır pc aldın şimdi acısını çekiyorsun, neyse bundan sonra artık ne zaman alırsan iyi bir performans istiyorsan mutlaka toplama pc'den yana kullan seçimini, hazır pc'ler sadece göz boyama hangi marka olursa olsun.yanlış tahmin
hazır pc değil toplama
ee toplamaysa neden bu kadar düşük puan aldı, donanımlar çokmu düşüktü?