Hayır toplama almanın espirisi burda zaten bütçene göre en performanslı donanımları seçersin, yoksa bu kadar düşük olduktan sonra ne anladım ben o toplamadan:S
Ha hazır pc almışsın ha bunu ne farkı var ki.
Hayır toplama almanın espirisi burda zaten bütçene göre en performanslı donanımları seçersin, yoksa bu kadar düşük olduktan sonra ne anladım ben o toplamadan:S
Ha hazır pc almışsın ha bunu ne farkı var ki.
yok yanlış anladın beni ahmet abi demek istediğim düşük performans donanımlı toplama alırsan heralde düşük çıkar.arkadaşın dediğine dedim ben.
black roseyanlış tahminO zaman yanlış toplanmış
hazır pc değilBu arada hazır pc lerin hepsi kötü diye bişeyde yok bence...
bence doğal öyle puan alması
selam arkadaşlar benimki 530 çıktı güzel testmiş. sistem:vista ultimate 64b. p4 ht 3600 (pc 3900) 3gb 667 ram gforce 8600gt+s ekrankartı.
Başlııktaki ilk testten beri hem işlemci hem ekran kartına o.c. yapıldı.günlük stabil değerleri tutturduk.Tabi buda her benchamrk programı gibi işlemci frekansına duyarlı...
Q9400@3.6 (günlük) his 4850 ,2gb tek parça single channel ram (burada sistemde biraz ram darboğazı var,1200 mhz 2x2 dual ramlare geçince bir miktar daha artacaktır puan),xp sp3 sistem...
401.4 çoktı.İlk denememde firefox,avg ve spybot açıktı 357 aldım.Daha sonra üçünü kapattım 401.4 oldu
:)
320.9
pentium 4 3,01 ghz
1.50 gb ram
fx5500 256 mb
puan bana yüksek geldi sanki
amd at. x2 7750 2.7 ghz
9500gt
200 gb seagate
780 g board
1 gb ram
802 cıktı ama rami gecici koydum 4 gb yapıcam ram yuzunden dusuk cıktı
Başlııktaki ilk testten beri hem işlemci hem ekran kartına o.c. yapıldı.günlük stabil değerleri tutturduk.Tabi buda her benchamrk programı gibi işlemci frekansına duyarlı...O güzel sistemi XP ile kullanma derim.[email=Q9400@3.6]Q9400@3.6[/email] (günlük) his 4850 ,2gb tek parça single channel ram (burada sistemde biraz ram darboğazı var,1200 mhz 2x2 dual ramlare geçince bir miktar daha artacaktır puan),xp sp3 sistem...
programı indiriyorum, bakalım kaç puan çıkacak :)
arkadaşlar overclocksuz sistem, vista 64 bit işletim sisteminde internet explorer, norton internet security ve msn açıkken puanım 2485.8 çıktı. Az gibi geldi desem adamı döverler, dimi ?? :D
herkese iyi günler/geceler..
1635.9 da benım çıktı 900 mb ram kullanırken programlar açıkkken umarım ıyıdır :))))
İmzamda ki sistem ile bütün 1'leri topladım