Arkadaşlar pcniz ne kadar güvenli onu örenmek için http://www.inndir.com/program.php?id=36680 bu programı indirin kurun herkez hangi antivirüsü kullandığnı ve kaç aldığını yazarsa sevinirim (Böyle programlar ne kadar gerçek sonuç verir bilinmez ama denemekte fayda var) Ben NOD32 3.0 kullanıyorum %45 verdi :(
Pcniz Ne Kadar Güvenli
- 1
- 2
bu programı deneyenler keylogger,truva veya virüs yok dimi(yada spy,malware,adware ve rootkit yok dimi=???
NOT:bu programın içinde bence virüs var,anti-virüsün uyarı verirse %100 VERİYO,yani bence kendisi virüs.ama bir şekilde içinde virüs olmalı yoksa virüs tarayıcımızın durumunu nasıl bilecek?
Bu programı biliyordum daha önceden. Ben sadece avira antivir personal edition kullanıyorum ve %46 verdi.
minnoş_97bu programı deneyenler keylogger,truva veya virüs yok dimi(yada spy,malware,adware ve rootkit yok dimi=???virüs falan yok ya! İndirebilirsin.
NOT:bu programın içinde bence virüs var,anti-virüsün uyarı verirse %100 VERİYO,yani bence kendisi virüs.ama bir şekilde içinde virüs olmalı yoksa virüs tarayıcımızın durumunu nasıl bilecek?
Nod32 ile taratım hiç bişi yoktu yoktur zaten ;)
arkadaşlar benim şimdiki kullandığım leptopta %88 gösteriyor ve norton internet security yüklü
ustunahmetarkadaşlar benim şimdiki kullandığım leptopta %88 gösteriyor ve norton internet security yüklüvay canına!! Ad-aware falan var mı??
DaRWeLLinternet cafede 45antivürüs varmıydıda benim gittigim kafelerde sadece deep freez kullanıyorlar ya
ustunahmetarkadaşlar benim şimdiki kullandığım leptopta %88 gösteriyor ve norton internet security yüklühangi programları kullanıyorsun sadece norton internet security mi?
mystical93vay canına!! Ad-aware falan var mı??hayır yok
waybehangi programları kullanıyorsun sadece norton internet security mi?evet
waybeantivürüs varmıydıda benim gittigim kafelerde sadece deep freez kullanıyorlarsadece webfiltre ve deepfreez yükl,.nasıl oldu yav.belki başka bi güvenlik sistemi olabilir
DaRWeLLsadece webfiltre ve deepfreez yükl,.nasıl oldu yav.belki başka bi güvenlik sistemiya program sorun var yada deepfreez güvenlik için baya etkili ama sıkıntılı bir brogram ya
sanırım proğram güvenilir değil
Nortondan kesinlikle vazgeçmem!Virüsleri bulduğu anda yok ediyor ama birazcık performastanda ödün vermek gerekiyor! :)
bektashNod32 %HOCAM NOD32 HANGİ SÜRÜM 3.0 DA %45 GÖSTERİYO BAŞKA PROGRAM VAR MI?
bu program nası çalışıyo anlatsanıza
Nesin anlatıcaz çok kolay ativirüs firewall spyware wireless vb güvenlik programlarına not veriyor
69 % Kaspersky İnternet Security 2009
Eğer bu değerler doğruysa çok iyi bir program
Aykut_26Nesin anlatıcaz çok kolay ativirüs firewall spyware wireless vb güvenlik programlarına notama nasıl puan veriyor neye göre biz(ben) onu mereak ediyoruz.ben bunun güvenliğinden emin olmadan indirmek istemiyorum.Mod falan veya forumda üstün bir yere sahip olan birileri veya bu program hakkında bilgi sahibi olan biri açıklamada bulunursa naca öyle indirip kurarım.Merak ediyorum 2 tane anivirüsü karşılaştırcam o yüzden :D
%70 good muş :) avira antivir
tabii bu sonuca sadece antivirüse bakarak ulaşmıyor.antivirüs excellent almışsa iyi denebilir(avira excellent aldı).tabii bu programın verdiği sonuç ne kdar doğruysa.bana biraz kendi ürünlerinin reklamı için hazırlanmış gibi geldi...
- 1
- 2