Bana % 85 verdi. Nod 32 kullanıyorum.
Pcniz Ne Kadar Güvenli
- 1
- 2
İnndir.com da virüsün ne işi war ?minnoş_97bu programı deneyenler keylogger,truva veya virüs yok dimi(yada spy,malware,adware ve rootkit yok dimi=???
NOT:bu programın içinde bence virüs var,anti-virüsün uyarı verirse %100 VERİYO,yani bence kendisi virüs.ama bir şekilde içinde virüs olmalı yoksa virüs tarayıcımızın durumunu nasıl bilecek?
%85- Eset Smart Security 3.0.669
benim ki KIS2009 YÜZDE 95 VERDİ EN İYİSİ VE KASMAYANI KIS 2009 DERİM KOLAY GELSİN
arkadaşkar bende avast 4.8 home kullanıyorum %45 verdi
arkadaşlar ne yalan söyleyeyim herkese baktım %85,%95 diye uçmuyor bende kıskandım hemen internette bi araştırma yapıp kaspersky 2009 un tam sürünümünü buldum ve biraz daha araştırıp keylerinide buldum ve hemen yükledim bu sefer %67 oldu ama sanırım bu sonuç sadece programa göre değil çünkü öyleyse bu programa güvenilmez kapersky 2009'un bu kadar düşük alacağını sanmıyorum..
Sen firewall yada spyware kullanıyormusun???uA_pasaranarkadaşlar ne yalan söyleyeyim herkese baktım %85,%95 diye uçmuyor bende kıskandım hemen internette bi araştırma yapıp kaspersky 2009 un tam sürünümünü buldum ve biraz daha araştırıp keylerinide buldum ve hemen yükledim bu sefer %67 oldu ama sanırım bu sonuç sadece programa göre değil çünkü öyleyse bu programa güvenilmez kapersky 2009'un bu kadar düşük alacağını sanmıyorum..
Bu program 1-2 sene önce de vardı. İlk yüklediğimde test yapmıştım 96 çıkmıştı, birkaç saniye sonra bir test daha yapmıştım 100 çıkmıştı. Konu: https://www.chip.com.tr/forum/Pc- ... i-olcun_t25726.html
Program pek de güvenilir sonuçlar vermiyor yani anlayacağınız.
hayır sadece kaspersky 2009Aykut_26Sen firewall yada spyware kullanıyormusun???
Belli başlı programları iyi gösteren bir yazılım bence bir ölçüt değil sadece bir gösterge. Ne verirseniz kendi kafasına göre uyfuruyor biraz. Çünkü hiçbir bilgisayar %100 güvenli değil ;)
- 1
- 2