Bana % 85 verdi. Nod 32 kullanıyorum.
Pcniz Ne Kadar Güvenli
- 1
- 2
minnoş_97bu programı deneyenler keylogger,truva veya virüs yok dimi(yada spy,malware,adware ve rootkit yok dimi=???İnndir.com da virüsün ne işi war ?
NOT:bu programın içinde bence virüs var,anti-virüsün uyarı verirse %100 VERİYO,yani bence kendisi virüs.ama bir şekilde içinde virüs olmalı yoksa virüs tarayıcımızın durumunu nasıl bilecek?Son Düzenleme: fdumanli ~ 07 Ağustos 2008 17:33
%85- Eset Smart Security 3.0.669
benim ki KIS2009 YÜZDE 95 VERDİ EN İYİSİ VE KASMAYANI KIS 2009 DERİM KOLAY GELSİN
arkadaşkar bende avast 4.8 home kullanıyorum %45 verdi
arkadaşlar ne yalan söyleyeyim herkese baktım %85,%95 diye uçmuyor bende kıskandım hemen internette bi araştırma yapıp kaspersky 2009 un tam sürünümünü buldum ve biraz daha araştırıp keylerinide buldum ve hemen yükledim bu sefer %67 oldu ama sanırım bu sonuç sadece programa göre değil çünkü öyleyse bu programa güvenilmez kapersky 2009'un bu kadar düşük alacağını sanmıyorum..
uA_pasaranarkadaşlar ne yalan söyleyeyim herkese baktım %85,%95 diye uçmuyor bende kıskandım hemen internette bi araştırma yapıp kaspersky 2009 un tam sürünümünü buldum ve biraz daha araştırıp keylerinide buldum ve hemen yükledim bu sefer %67 oldu ama sanırım bu sonuç sadece programa göre değil çünkü öyleyse bu programa güvenilmez kapersky 2009'un bu kadar düşük alacağını sanmıyorum..Sen firewall yada spyware kullanıyormusun???
Bu program 1-2 sene önce de vardı. İlk yüklediğimde test yapmıştım 96 çıkmıştı, birkaç saniye sonra bir test daha yapmıştım 100 çıkmıştı. Konu: https://www.chip.com.tr/forum/Pc- ... i-olcun_t25726.html
Program pek de güvenilir sonuçlar vermiyor yani anlayacağınız.
Aykut_26Sen firewall yada spyware kullanıyormusun???hayır sadece kaspersky 2009
Belli başlı programları iyi gösteren bir yazılım bence bir ölçüt değil sadece bir gösterge. Ne verirseniz kendi kafasına göre uyfuruyor biraz. Çünkü hiçbir bilgisayar %100 güvenli değil ;)
- 1
- 2