zaten şu an PC olmasaydı biz bu ortamda buluşamazdık arkadaşlara daha ne anlatalım cursed e katılıyorum ve far cry ı 6800 de oynamalarını tavsiye ediyorum
PS2 Mİ pc Mi??
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.özür dilerim ama gerçekten zeka seviyesinin bu kadar düşük olması beni şaşırttı adamlar bu yazıları PC de yazıyorsunuz konsolu PC ler tasarlıyor falan yazıyor sanki biz PC lere savaş
açmışız gibi PC elbette çok gerekli bir cihaz PC mi PS2 mi sorusunun saçmalığını önceden belirttim,ama oyun konusunda ise
elbette konsol mış muş falan yok Chip Şubat sayısını okuyun acaba PC ler yakın zamanda 800 Mhz. lik ramlar çıkaracakmı Sony nin konsolu için yavaş bulduğu DDR2 533 ramlar bile daha çoğu PC de kullanılmıyor.
X BOX 2 ve PS3 yakın zamanda geliyor sizin zamanında PC lerinizde oynayamadığınız oyunları
Amiga 50o sahipleri oynuyordu,ATARI diye küçümsediğiniz o kara kutulu aletler oyun hususunda bir devrimdir.
Ayrıca oyun geliştiricileri MAC kullanırlar...
Ne alaka!? mançoloji çok haklı! Daha oyun programcılarının, pc kullanmadığını bile bilmeyen sizlere anlatıyor garibim napsın! Anlayana davul zurna saz, anlamayana gitar:)
Mac pc yi ezer geçer! eğer teknolojiden bahsediyorsanız mac' ler (özellikle g5) pentium 5 demektir.
Yani pc ler mac' leri en az 2 yıl sonradan takip ederler ve hem oyun sektörünün kralları(Metal Gear Solid3, Doom3, Halflife2) hem de sinema sektörünün dev bütçeli Hollywood yapımları macintosh' lar ile yapılır.
O zaman bunun sonu yok! Eğer burada gelişen teknoloji ve oyunları karşılaştırıyosanız, o 6800 mü ne neyse ekran kartlı Farcry' ı bi de ps3 çıkınca onda oynayında zevkten hüngür hüngür ağlayın.
Ama nafile! Siz yine pisipisi ciğinizi abuk yere översiniz! Hayır nedir anlamadım ki, teknolojiyse mac pisi değil. Açın bakın interneti araştırın, sonrada susun ve bizim aynı oyunu oynamak için verdiğimiz maximum 300 dolar yerine yüzlerce dolar verip sorun yaşamaya devam edin:)
Ama eğer bugün Sony ayaktaysa bunu Playstation markasına borçludur, yani o kullandığınız ve övdüşğünüz pc' lerin monitörleri Sony' ise ve çok kaliteli ise bunun sebebi konsollarının deli gibi satmasıdır, bunu da bilin...
ha ha ha ha.arkadaşlar bu antenlere niye cevap yazıyorsunuz ya.adamın adı üzerinde anten.adanın canı sıkılmış sizi pclerinizin başında oyalıyo eminim bu arada kendisi de oyun oynuyodur ps sinin başında.delinin biri kuyuya taş atmış diğer akıllılar da taşın peşine kuyuya iniyo.bırakın biraz düşünsün kafasını çalıştırsın.ben size bi soru sorayım onu tartışın.çay mı güzel türk kahvesi mi.ben ce türk kahvesi.
ps ciler siz ucuz etin yahnisisiniz olum....
bu nicki seçerken çok düşündün mü antencim, ama ne yalan söylim tam uymuş, bazen çekmiyor yalnız, bir el atsan diyorum
aarkadaşlar anten in çekme problemi war galiba raziel in dediği gibi,
anten sen git bi tv ciye düzelttir kendini öle gel..
Antenmisin nesin edebinle konuş ona buna laf atma yoksa çek git burdan boşuna laf kalabalığı yapıyosun.
Zaten çok derdi var forumun bide seninle uğraşmayalım bizimde sabrımız bi yere kadar yoksa senide diğerleri gibi göndermesini biliriz.
forumu kişisel kavga platformuna çevirmek yerine benim yazdıklarıma yanıt verseniz mesela ATI nin açıkladığı grafik yongasından,Sony'nin
800 Mhz.lik ramlarinden Cell işlemciden X BOX 2'nin IBM Power PC işlemcisinden...
Ucuzluk konusuna gelince ben 2 kat hızlı ekran kartı bulunan X BOX 2 için 400 € öderim sizde yarısı hızındaki ATI kartına 500 USD ödersiniz ya adam gibi tartışın ya da çenenizi nazikçe kapamayı bilin.
Evet mancoloji harika bir yazıydı:) Ama gel de anlat bunlara! Olmuyo işte, boşver sen! Teknoloji teknoloji diyolar, daha o övdükleri bilgisayarlarında işkence çeker gibi oyun oynuyorlar! Hayır göz var nizam var canım! Benim x-box' ım hepinizin pc' lerinde ki ekran kartlarından güçlü ve iyi. Halflife, Farcry, Doom, Metal gear solid hepsini kasmadan 300 dolara oynatıyor! Aynı oyunu oynamak için xbox uygunken pc nin neresini savunuyorsunuz açıklayın hadi...
sen al x box unu yürüüüü pc de ge force 6800 e 300 dolar weririm ama sen x box çıkana kadar bi 100 sene beklersin..sen 6800 kalitesinde hiç bi oyunu konsolunda oynayamazsın.. bi dene istersen...
arkadaşlar şu antene cevap yazmazsak bidaha sataşmaz boşverin anteni
[}:
ANTENİ WEDE KONSOLUNU BAŞ BAŞA BIRAKALIM
Valla siz beni boşverin bana ne!
Ben kendi kendime konuşurum burda size ne??? :)
KENDİ KENDİNE KONUŞANLARA NE DENDİİNİ BİLİYOSUN DİMİ....
ANTENNNNN....
anten, farkında mısın konuyu sulandırmaya başladın, arkadaşlar ben daha buraya yazı yazmıyorum; ne kötü ne iyi hiçbir şey yazmayacağım; ve siz arkadaşlarımdan rica ediyorum bu konuya iyi ya da kötü bir yorumda bulunmayın, seviyeyi düşürmekten başka bir şey olmaz bu, ne halleri varsa görsünler, yeterince sorun var zaten.
peki sen 2 kişi konuşurken 3 ye ne yemek düştüğünü biliyor smusun cursed???
Temel beyninden kurşun yemiş 3 gün sonra ölmüş
Neden biliyomusun antencim kurşun Temel`in beynini 3 gün sonra bulmuş.
İşte seninde bundan farkın yok.