ne barınması ya!? ev mi burası! Ayrıca operatör müsün sen!? Bu da son yazımdır, zaten sıkıldım hepinizden. İyi günler:)
PS2 Mİ pc Mi??
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.son sözüm şu ki PC öğrenmek yerine biraz insanlık öğrenin,şurada bir konuyu somut delilller doğrultusunda medenice tartışacak adam yok,
X BOX 2 ve PS3 2005 içerisinde piyasaya çıkacak,ve ATI'nin en hızlı kartından 2 kat hızlı olacak bu uydurma değil ATI'nin resmi açıklamasıdır inanmayanlar Chip Şubet sayısını okuyabilirler.
Devamlı aynı şeyleri yazmayacağım anlaması kıt olan arkadaşlar için bu son yazım hala somut delillerle konuşmak yerine kavga edecekler varsa buyursunlar kendi kendilerine kavga etsinler,kafasının basmadığı yerde tehdit etmeye kalkışan eli maşalılarla muhattap olmam.
akıllı çocuk, sen burada fazla durma harcanıyon valla; o nedenle bizim gibi kafa dengin olmayanlarla muhattab olmamaman çok yerinde bir karar, o güzel aklının uygun bir yerde kullanılması dileğiyle... bu arada konuştuğun laflara dikkat et, karşındakilere düşük zekalı diyen ben değildim, adam ol ve konuşmasını bil.
ama g force fx 6800 ULTRA diyorum ve başkada bi şey demiyorum sizin konsollarınız ucuz etin yahnisinden başka bi şey deil....
inşallah sonun anten gibi olmaz....
antenciim sana bir şey sorucam vallahi dalga geçmiyorum.bak soruyorum iyi oku.hatta okumayı bilen birine okut daha iyi anlarsın ona göre cevap verirsin soruma soruyorum:harbiden adın anten mi yani başka bir ismin var mı?varsa bile artık bu ismi kullan çünkü tam kendini anlatan bir nick seçmişsin.tam bir antensin;hatta uydu antenin recevierisin.çanağısın başka bir şey diyemiyorum vallaha oha yani
ANTENNNNN YOK MU YYAAAAA, bu forumun tek anteniydi, şimdi kim bizi güldürcek!
Yaw nette anten çok çıkar birtane daha abuk subuk konuşur raziel bekle göreceksin...
Muhabbet olsun diye gelmişti anten zaten bilgisayar teknolojilerinden herifin biraz bile bilgisi yoktu yok en çok neden korkmuş , laf atmalar falan mitnick_kevin benzeri bişiydi... Ama onlar tutunamayıp gidiyorlar...
Zaten o tür kişilerin çalışma pransibi bu biç bir şey bilmedikleri için böyle şaçma sapan konular açıyolar ona buna laf atıyolar ve sonlarıda belli zaten gönderiliyorlar.Acaba şimdi kiminle uğraşıyor Anten
Bence bulmuştur kendine göre bi forum ama ben korkuyorum kadın sağlık forumlarınada dalıp orda da yazmasın büle...
sayın eyupkork
papağan gibi aynı şeyleri bağıran kim acaba?
Ben gerçek somut veriler sunuyorum ama sizler at gözlüklerinizi çıkarıp yazdıklarımı okuyup,acaba gerçektende konsollar oyunda daha mı iyi? diye bir düşünmediniz bile zaten illa ki benim görüşlerime katılmak zorunda değilsiniz ama en azından biraz olsun beyninizi çalıştırın devamlı basmakalıp yazıp duruyorsunuz.
Evet papağan gibi aynı şeyi yazacağım ama yanıt verecek bir PC hayranı babayiğit çıkmadı olayı tartışma konusuna çevirmeden bana tamamen teknik olarak yanıt verecek birisi varmı?
1.ATI'nin en hızlı kartından 2 kat hızlı çalışacak X BOX 2 nin grafik yongasından daha hızlısı PC de varmıdır varsa hangi karttır fiyatı nedir?
2.DDR 533 ramlar henüz PC kullanıcıları için lüks iken bunlaru yavaş bulan Sony'nin ürettirdiği 800 Mhz. lik hıza sahip ramlerin performansını verecek bir ram varmı PC de?
3.Sony Cell,IBM Power PC cpu larına rakip işlemci varmıdır varsa da fiyatı nedir?
Ya güzel kardeşim bak hala artistik patenaj yapmaya çalışıyorssun ben sana ne dedim şuan var olan kullanılan teknojilerden bahserdersen buyir konuşalım ama sen hala diyorsunki yok şu çıkacak yok bu...
Ben bilmediğim teknolojiyi ne yapayım bana kullanılan teknolojiyi sor oturup tartışalım. Seninki de teyzemin sakalı olsa eniştem olurdu hesabına döndü...
Son olarak konuştuğun kelimelere dikkat et edeb ve haya sınırlarını zorlama tamam sen bizden kat kat akıllı olabilirsin ama insanlara hakaret derecesine varan konuşmalar da yapma bu forumda...
Herkese iyi çalışmalar...
tamam o zaman bugün PS2 ve X BOX saltanatının son günlerinde yeni teknolojiler ise yakında geliyor o zaman ne diyeceksinmiz bakalım
teyzenin sakalı meselesi ile ilgisi yok teyzen enişten olmayacak ama PS3 ve X BOX 2 geliyor Nintendeo da boş durmuyor tabi.
Şimdilik PC leriniz saltanatın tadını çıkarsın bakalım.
Kardeşim şu an saltanat pc lerdemi???? Cevap : EVET
Uzun söze ne hacet...
Senin ps3 çıktığı zaman da pentium5 çıkıyor bilgine güzel kardeşim...
evet haklısın eyüp kardeş 2-3 ay içinde p5 ler çıkacakmış... bu arada mançoloji sanada şunu söliyim ati nin grafik yongasının bilmem nesini sen bide ge force fx ultra 6000 serilerinde bi dene gereken cevabı o konsolu çöpe atıp alırsın zaten...
P5 in çıkması hiç bir şey ifade etmiyor,ATI nin X BOX 2 için geliştirdiği kartı PC de kullanamazsın ayrıca bu piyasadaki en hızlı karttan 2 kat hızlı olacak deniyor ama hala Ge Force dan bahsediyorsunuz,işte o dediğiniz karttan 2 kat hızlı olacak sonuç bu.
Bu tartışmayı daha fazla uzatmayı yersiz buluyorum sizlere PC lerinizle mutluluklar dilerim ve hiç bir Windows sistemi bana bir konsolu çöpe attıramaz.
Yaw zaten bu forumda dertlerim başımdan aşkın ben sana haklısın dedikçe sen hala anlatıyon 5 sayfa oldu be kardeşim yeter mançoloji oyun konsolu senin pc benim olsun.... Sen buralar benim desen de ben basmıyorum derim... Bilmem anlatabildimmi????
iki kat hızlı diyip duruyosun be kardeşim neymiş bu kart öle 512 mb falan mı ne sayıklıyosun allahını seversen bak güzel kardeşim sana bi daha diyorum bak bi oyna ge force 6800 ile..
zenginsen yani kroyum ama para ben de tiplerdensen verirsin parayı alırsın gerine gerine kullanırsın ps i ama eline para geçtiğinde pc ye harcamak en akıllısı tabi ki sonuçta hayata oyundan öte çoook şey var saygılar...
cursed ben sana ATI nin yaptığı ve Şubat 2005 Chip dergisinde yayınlanan açıklamadan bahsediyorum ama bu forumdaki hiç kimse yazdıklarımı okumamış bunu anlıyorum bu nedenle de yazmaya devam etmeyeceğim.