PS2 nin grafikleri tek kelimeyle İĞRENÇ evet iğrencç onun için PC en iyiysi çünklü direk müdahale şansın var.Hep PS2 ile sadece oyun oynarsın oysa bir PC ile yapamadığın şey yok fiyatları da aynı olunca tartışmaya gerek yok.
PS2 Mİ pc Mi??
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.chip recep 400 milyona PC varmı?
Hem sadece oyundan bahsediyoruz.
"Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" bizimki de o hesap, adam ps mi pc mi demiş yokolmuş ortalıktan sayfa sayısı 6 olmuş, ne demek istediğimi anlandınız herhalde.
Biz anladıkda mançoloji yok olmuyorki kardeşim bekliyor bekliyor gene cevap yazıyor. EEEE bende cevap yazmasam olurmu???
Arkadaşlar Mançoloji her konuda cevabını aldı zaten...
bu ne sacma bi soru :)))
eger cok paran varsa gider bi pc kurarsın 1500$ a ati radeon x800xt ekran kartlı ps2 ye 5 çeker ve xboxada, ama yok benim 500 milyonum var diosan gideer alırsın ps2 yi.
Beyler bence bu konu haddinden fazla uzadı bitirmrnin vakti geldi diye düşünüyorum.
KONU KAPANSIN DEDİKÇE UZUYOR VEDE GÜNCEL KALIYOR ARKADAŞALR YAA Bİ DAHA Bİ ŞEY YAZMAZSAK GÜNCELLİĞİ KALMAZ LÜTFEN..
senin üyeliğinin iptalini istemene gerek kalmadı bence, şu son yazdıklarından sonra zaten otomatikmen... Neyse arkadaşlar siz sakın cevap yazmayın, zaten gitmiş artık arkasından cevap yazmak gibi olacak başka bir şey değil, o nedenle bırakalım bu konuyu eski konuların arasına karışsın gitsin...
"Sizden rica ediyorum bu konuya daha bir şey yazmayın"