Merhabalar.
HP PAVİLİON G6 - 2176 ET model laptopum var. Radeon HD 7670M ekran kartı var. Fakat, Catalyst Control Center açtığımda sürüm numarası yerinde, ''CATALYST CENTER KULLANILABİLİR DEĞİL'' yazısı var. Bu beni çok rahatsız ediyor. Ne yaptıysam bu soruna çözüm bulamadım. HP destek hattı ile belki 8-10 defa iletişime geçtim. Telefonda yazılımları tek tek müşteri temsilcisi ile yaptık ama onlarda kaçacak yer aradılar hep. Bunun yanı sıra mail yolu ile driverlar yolladılar fakat hiç birisi bu yazıyı değiştirmedi. Oyunlarda İntel(R) HD Graphics 4000 ekran kartını görüyor. Her hangi bir uygulamaya sağ tık yapınca grafik seçenek özelliği yok. BIOS'a ''fixed'' yapabileceğim ''switchable graphics'' diye bir özellikte koymamışlar.
PES 2013 settings kısmında çok çok iyi görünmesi gerekirken, sonuç resimde göründüğü gibi. Ayrıca CATALYST CENTER KULLANILABİLİR DEĞİL olan kısmı da resimledim.
BIOS güncel. Ekran kartım güncel. Windows 7 Home Basic 64 bit sistemim. Her çıkan güncellemesi yapıldı. Maalesef bir çözüme ulaşamadım. Kaldı ki; HP destek hattı bile konuyu çözemediler...!
İnşallah bir bilen çıkarda, bizimde işimiz görülmüş olur. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Saygılar...