yazayım,1 nıssan navara
2 honda cıvıc
3 kıa sorento
4 bmw x5
5 audi a6 eee dahaa ne olsunnn:))
Sahip Olmak İstediğiniz Otomobil Marka/Model ?
MaZDa
UZaY MeKiĞi GiBi MüBaReK :D
ceryan67Ben bu arabayı seviyorum. I like itBuda favorılerımden
Ben hep bir Plymouth Cuda m olsun istemişimdir weya bi Acura RSX..
blackhawkmilan31Renkleri FarklıOOOOMMMMEEEERRRRÖndeki araba veya sağdaki turuncu olabilir.Hepsi aynı model zaten
Üff benim ennnn sevdiğim araba ve sahip olmak istediğim araba SKYLINE GTR R34 VSPEC II.Bayılıyorum ya arabaya.İlk defa 2FAST 2FURIOUS(Daha Hızlı Daha Öfkeli)filminde görmüştüm hayranı olmuştum.Zaten ordaki sarışın adamında(Paul Walker) hayranıyım onunad etkisi var tabi.
Borga-xMitsubishi Lancer ile Subaru Impreza arasında hep bir çekişme hali var. İkisi de çok harika arabalar. Ama ben Mitsubishi Lancer Evo IX'a Bayılıyorum. Sahip olma konusunda diğer pahalı otomobillere göre daha sahip olunabilir bir model ve marka.ceryan67Ben bu arabayı seviyorum. I like itBuda favorılerıSon Düzenleme: ceryan67 ~ 16 Mart 2008 23:22
numan1941Üff benim ennnn sevdiğim araba ve sahip olmak istediğim araba SKYLINE GTR R34 VSPEC II.Bayılıyorum ya arabaya.İlk defa 2FAST 2FURIOUS(Daha Hızlı Daha Öfkeli)filminde görmüştüm hayranı olmuştum.Zaten ordaki sarışın adamında(Paul Walker) hayranıyım onunad etkisi var tabi.
peugeot 308 rc_z güzel bişi yeni çıkacakmış galiba..
volvo ,tabii ki önce çeliğin kalitesi ve kalınlığı.Artık günümüzde hangi motor kötü ki?;hangi araba düşük hızlı ki?hepsi en son teknoloji ile üretiliyor.
Dış görünüşe\kaportaya aldanmayın.
volvo lar çok hoşuma gidiyor tank gibi araba resmen
ama toyota celica daha güzell
hayal kumak güzeldir... :D:D:D:D
4 ay önce Porsche demişim ama Lamborghini de olabilir.. :=)
dacıa logan almak isterdim...
bende shelby gt 500 üz hayranıyım isterlerse milyon dolarlık arabalar versinler yinede gt 500 değişmem
sorento sportage, honda cıvıc coupe (ama sıyah)..
mrb arkadaşlar herhalde çooğunluğunuz yeni model arabalar istiyor ama amerikan arabaların tatını aldınızdımı arabadan ayrılmak istemiyorsunuz benim şimdi güzüm yetse 1970 model dodge charger 4.4 motor veya bi tane 3.5 ss alırım
renault laguna 2008 model hemıde:):):)::
Cıvıc Sedan Type RR ( Dominator )