M1 de güzel araba ama farları ve arka tarafı kötü denilebilecek gibi.
Sahip Olmak İstediğiniz Otomobil Marka/Model ?
Senin görüşün o olabilir ama bana göre güzel arabalar.Bana göre de Bugatti amele gibi.
Bir Bentley im olmasını çok isterdim :)
Ha diktirin len
ARABAM:
BUGATTI VEYRON
Bir bmw tutkunu olarak hep bmw arabalarını tercih etmişimdir şuan kullandığım 3.18 İS ama hayalimdeki arabası M5 veya x5 tir nasip olursa bunlardan birinide alacağım.Diğerini ise satmayacağım 3.18'i..
Hastasıyım,bmw arabaları hakkında konuşmaya gerek yok araba hakkında bilgisi olmayan yorum yapma zahmetine katlanmasın,sadece koltuğa oturup aracın yolda su gibi akması gaza basınca kurşun gibi fırlamasının zevkini çıkartmak viraj'a 160 km hızla girip arka lastiklerin yana yana dönmesi, çıkan lastik sesini dinlemektir bmw hastası olmak...
Direksiyon kutusuna 3 milyar vermektir.Bir çift far'ına 1200 lira vermektir bmw hastası olmak (parçası pahalı) Sağlamlığına gelince bugün piyasada dolaşan tüm araçlardan sağlam tartışılması bile yersiz bu araba 300 bin km'de bir defa motor veya şanzımandan arıza vermemiştir resimde gördüğünüz araç orjinal'dir boyasına kadar periyodik bakımları yaptır ömür boyu sür..(93 model) diceksiniz mdeli baya eski ama ben bu araçla 6 vites 2010 model passatı düzdüm otobanda hatta passat'ın sahibi takas teklif etti kafa kafa'ya ama aşk 3 harftir BMW Birde zevkler ve renkler tartışılamaz herkesin zevki farklıdır
Aşkım''dan Kareler
64 İmpala ateş kırmızısı krom eşliğinde of ofo off :D
BMW M6 E63 MATTE BLACK
V10 MOTOR 507 BEYGİR GÜÇ
Araç fabrika çıkış gücü 507 HP paraya kıyılıp motor biraz daha güçlendirilirse 700 800 HP bir güç alınabilir buda demek oluyorki bu araba ferrari'ye kafa tutabilir..
Bmw aşktır tutkudur..
Şuan bmw'nin başka bir modeli var elimde araç 4 silindir olmasına rağmen 180 beygir önüme geleni haşlıyorum otobanda 4 silindir motora sahip araba ile...
Eğer gerçekten verdiğiniz paranın karşılığını almak istiyorsanız Ferrari,Lamborghini,gibi arabalara bizimde bütçemiz yetemeyeceğinden BMW ve MERCEDES alternatiftir..
Benim hayalimdeki araç elimdekini ilerde satarsam 230 bin lira daha eklersem alırım bu makinayı ama 230 bin daha eklersem
`BMW M6 E63 MATTe BLACK`
Araç fabrika çıkış ayarları ile 330 KM lik sayaca sahip ama maximum 320 km hız yapabiliyor...
Bu araba tam bi ölüm makinası
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Daha fazla bilgi için..
ÜCRETSİZ Kasko Sorgulama
ARACINIZ İÇİN EN İYİ KASKO FİYATINI ARAŞTIRMAK
http://kaskodegersorgulama.blogspot.com/
Kasko sorgulama sitesi size tamamen ücretsiz olarak aracınıza en iyi şartlarda ve fiyatlarda kasko yapabileceğiniz şirketlerin analizini yaparak size sunmaktadır.
Kasko sorgulama, sigorta şirketlerinin aynı türdeki alternatif ürünleri arasında fiyat - sigorta primi, ödeme koşulları, risk kapsamı - teminat gibi özellikleri karşılaştırma imkanı sunan bir hizmettir.
Kasko sorgulama ile sadece üç dakikanızı ayırarak ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun kasko poliçesine ulaşırsınız.