Sahip Olmak İstediğiniz Otomobil Marka/Model ?
semih_ozyurtaudi Q7 tank gibi araba valla kaza falan yapsan sana bişeyeski model chevroleler de tank gibi?? ;) ama tank gibi olduğu için kaza yaptığında içindekilerin kurtulma şansının sıfır olduğu arabalardır çünkü araba çok sağlam olduğu için olası kaza anında kazanın şiddeti direk olarak içindekilere aktarılır yani kaza yapan araba vurduğu yerden pert olmazsa, enerji korunumuna göre arabayı akordeon gibi yamultabilecek güç direk olarak içindekilere geçecek demektir. emniyet kemerinin kaburgaları kırdığı efsanevi kazalar bu eski arabalarda olmuştur
silici06eski model chevroleler de tank gibi?? ;) ama tank gibi olduğu için kaza yaptığında içindekilerin kurtulma şansının sıfır olduğu arabalardır çünkü araba çok sağlam olduğu için olası kaza anında kazanın şiddeti direk olarak içindekilere aktarılır yani kaza yapan araba vurduğu yerden pert olmazsa, enerji korunumuna göre arabayı akordeon gibi yamultabilecek güç direk olarak içindekilere geçecek demektir. emniyet kemerinin kaburgaları kırdığı efsanevi kazalar bu eski arabalarda olmuşbir AUDI'im olsunda ben onun her şeyine razıyım akerdeon falan hiç dinlemem işin doğrusu
Bmw M z4 askerden sonra alıcaz inş.
Motor Hacmi: 1997cc
Maksimum Güç: 240PS / 8300rpm
Maksimum Tork: 208Nm / 7500rpm
NİSSAN 370Z
NİSSAN 350Z
TAXİ FİLMİNDEKİ PEUGEOT 406(ÖZELLİKLE BUNUN HASTASIYIM YAAA)
VE ŞU AN DÜNYA'NIN EN HIZLI ARABASI OLAN BUGATTİ VEYRON 18/4
e2008SciroccoSeçimine şiddetle katılıyorum Dostum !!! Vahşi bakışları ve sportif çizgileri birbiriyle bütünleşen bir araç. ;)
2009 supra yada 94 2jz vvt-i 3.0 twin turbo supra.
Drag otomobillerine olan aşırı ilgimden dolayı :) bu BMW ye sahip olmak isterdim...
Dışardan Sıradan bir BMW gibi görünmesine rağmen kaputun altında Toyota Supra motoru ve turbo beslemesi yatıyor.2008 Tr Drag Şampiyonu olan bu 1000Hp'lik araç...
Benim hayallerimdeki araba: Mitsubishi Lancer Evolution X
İsteyen şurdan bakabilir: http://www.buyukbeyazkopekbaligi.com/
bu iş bulursam ve hala yaşıyor olursam almak istediğim araç
bu ise şu anda kullandığım kendime ait araç ama gerçek resmi değil tabi 2006 focus c-max sahibiyim şu an
bu da fisatın hummerı
bu makinayıda intihar etmek için alabilirim