Sality Virüsü
O fiyat aralığında 1 2 fps değişecek diye 780 almayayım.770 alıcam ozaman...
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=66251
Birde phsyx nvdianın tüm kartlarında var dimi ?
O fiyat aralığında 1 2 fps değişecek diye 780 almayayım.770 alıcam ozaman...Sanırım yanlış konuya mesaj atmışsın.http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=66251
Birde phsyx nvdianın tüm kartlarında var dimi ?
2 tb haricimi takmadım silinir diye onu sonra taratıcam 750 gb lıkla rescue denedim bilgda bulmadı belki çok az onlarıda halletti temizledim demiştim 750 gb lıkta ise 500 e yakın onardı yine 500 e yakın bişey yapamdaı adware lerin çoğunu sildirmedim konumuz sality zaten hacktoollarımı bile algılamaşı dikkatimi çekti :) Ama sonuçta çoğuna bir şey yapamadı şimdi kısle deneyeceğim bakalım ne olacak [:<>"]
disfenced öyle bise vardi parantez içinde recom... yaziyordu rescuede bazen soruyor salitylerin bazılarını yaklaşık 500 e kadarını diğer 500 ünü sildi bayaaaa uzun sürdü 2 tbligi düşünemiyorum sorruyor ben disfenced gibi bise diyorum dezenfekte etmekmiş anlami bakmistim onarmiyo onlari ya silcem ya geçiçem bir kaçini sildim çoğunu geçtim bir şey yapmasına izin vermedim kısle deniyorum şimdi. [..:"]
KIS le 20 30 tane sildirdim sonra biraktim 2 gün diyor 2 günü geçtim en az 1 aya anca biter 1 gb lik dosyayı taratıyorum5 6 saat 1 gün ve çok yavaş sekilde tarıyor sanırım usb 2.0 olduğundan harici 2tb usb 3.0 ama bu bilg desteklemiyor en son 6500 e yakın sistem toplamıştım kuzene 5500 e sattım yeni sistem topluyorum onada hiç bulaştırmak istemediğimden haricileri takmayı bile düşünmüyorum :) 2tb lik haricide usb3.0 desteği olmadığından usb2.0 la tarıyacak rescueyi yapsam 2 tblige 1 haftayi geçer KIS le taratsam 1 yıla anca biter 750 lik ve 2 TB ... zaten en kötü 1 hafta bile olsa bilg ısınır kapanır onu geçtim hariciler iflas eder...
Kaç gb doluydu usb3.0 diye sormayacağım yoktur :) Benim 750 gb da 50 60 gb boş yer 2 Tb liktede bi 600 gb boş yer vardir :) Belki daha sonra tam bir rescue taraması yaparım ama en iyi 2 gün sürer 1 günde yüzde 20 yi geçeceğinden bile emin deilim :) Birde başka bir kaspersky kadar iyi rescue disk varmı ? Önerdiğiniz ? Kasperskyden sasacağımı sanmıyorum ama bi yedek rescue disk göz çıkarmaz :)
KIS le 20 30 tane sildirdim sonra biraktim 2 gün diyor 2 günü geçtim en az 1 aya anca biter 1 gb lik dosyayı taratıyorum5 6 saat 1 gün ve çok yavaş sekilde tarıyor sanırım usb 2.0 olduğundan harici 2tb usb 3.0 ama bu bilg desteklemiyor en son 6500 e yakın sistem toplamıştım kuzene 5500 e sattım yeni sistem topluyorum onada hiç bulaştırmak istemediğimden haricileri takmayı bile düşünmüyorum :) 2tb lik haricide usb3.0 desteği olmadığından usb2.0 la tarıyacak rescueyi yapsam 2 tblige 1 haftayi geçer KIS le taratsam 1 yıla anca biter 750 lik ve 2 TB ... zaten en kötü 1 hafta bile olsa bilg ısınır kapanır onu geçtim hariciler iflas eder...YAzdığın allak pullak olmuş. Ne dediğin tam anlaşılmıyor.
Şimdi normal hdd taradın dediğim recomanded şıkkını hep işaretledi isen bazılarında recomanded yazmaz Yes veya deny gibi yazar.
Ayrıca ne bir haftası bir 6/7 saati. Ben P4 işlemcili bilgisayarda 500gb'ı 1 saate taratıyorum.
Kaç gb doluydu usb3.0 diye sormayacağım yoktur :) Benim 750 gb da 50 60 gb boş yer 2 Tb liktede bi 600 gb boş yer vardir :) Belki daha sonra tam bir rescue taraması yaparım ama en iyi 2 gün sürer 1 günde yüzde 20 yi geçeceğinden bile emin deilim :) Birde başka bir kaspersky kadar iyi rescue disk varmı ? Önerdiğiniz ? Kasperskyden sasacağımı sanmıyorum ama bi yedek rescue disk göz çıkarmaz :)Yedek rescue gerek yok Kasper yeter başka kullanırsan yanlış dosyalarıda silersin.
https://www.chip.com.tr/forum/std ... intisi_t207999.htmlBulması gerekenin virüsün İmza kimliğini ve dosyanın md5 kaydını gönder bakalım.
burdaki virüs işte :) ona göre bana bilgi verebilirmisin tam olarak ne virüsü diye
Rescue cogunu onaramiyor birakiyor ya not disfencet falan oluyor tiklanmiyor ozamanda ya silcem ya atlicam öyle yaptimda baya sürdü 750 gb 5 6 saati rahat geçti aksam gidiyodu %8 de kaldı gitmedi sonra bida yaptım %8 de durdurdum yeniden baslattim yavaşda olsa devam etti %99 da bitme asamasinda baya uğraştım 2 3 saat %99 daydı sonra stop yaptım rahat bi 500 tane daha kaldi :)
https://www.chip.com.tr/forum/std ... intisi_t207999.htmlArştırmadan Sahte ithamlar yapmayın.burdaki virüs işte :) ona göre bana bilgi verebilirmisin tam olarak ne virüsü
http://www.threatexpert.com/files/stdrt.exe.html
Kayıt tarihlerini de kontrol et istersen.
Rescue cogunu onaramiyor birakiyor ya not disfencet falan oluyor tiklanmiyor ozamanda ya silcem ya atlicam öyle yaptimda baya sürdü 750 gb 5 6 saati rahat geçti aksam gidiyodu %8 de kaldı gitmedi sonra bida yaptım %8 de durdurdum yeniden baslattim yavaşda olsa devam etti %99 da bitme asamasinda baya uğraştım 2 3 saat %99 daydı sonra stop yaptım rahat bi 500 tane daha kaldi :)Rescue şimdi boşver belliki kullanmasını başaramadın. Normal KIS kurabildi isen onunla tüm diskleri tak Fullscan yap Bitmesini bekle bitmesini beklemeden kapatma çekme usbleri vs.
Şuana kadar 100 bilgisayarı virüsden kurtarmışdım. Bu kadar basit şeyi uzatıyorsunuz.
Yapamıyorsan İD pass gönder.
Hocam abartmıyorum :) rescuenin gerçekten silemediği salityler var... Ama bir yandan çoğu diğer virüs programlarınınn yakalayamadığı hackdoor ve ping yollama programları değişik modlarda (Yabancı) virüs yaratma programlarını algıladı ama onlardakini sildirmedim tabiki sality yoktu zaten onlarda neyse ama KIS gerçekten siliyor kalanları sadece uzun diye simdi yapmıyorum ya bügün ya yârin yapicam :)
Arştırmadan Sahte ithamlar yapmayın.sahte ithamda yapmadım gözlemlerimi söyledim neyse sildim onu artık pc kasmıyorwww.threatexpert.com/report.aspx ... 5903381c5dc66382aef
http://www.threatexpert.com/files/stdrt.exe.html
Kayıt tarihlerini de kontrol et istersen.
Hocam abartmıyorum :) rescuenin gerçekten silemediği salityler var... Ama bir yandan çoğu diğer virüs programlarınınn yakalayamadığı hackdoor ve ping yollama programları değişik modlarda (Yabancı) virüs yaratma programlarını algıladı ama onlardakini sildirmedim tabiki sality yoktu zaten onlarda neyse ama KIS gerçekten siliyor kalanları sadece uzun diye simdi yapmıyorum ya bügün ya yârin yapicam :)Kaspersky Rescuenin silemediği Sality yok Sality için üretilmiş bir üründür. İlk çıkaran da kasperskydır rescue sistemini.
Ayrıca Virüs konusunda bilgisizsin, Hackdoor diye bir yöntem yok, backdoor var. pinglerle hiçbişey yapamazsın. veri paketleri ile beraber sorun yapar yoksa sadece ping ile birşey yapılmaz güvenlik duvarları engeller zararlı bir bağlantıda.
Kaspersky rescue disk zaralı yazılımlar yüzünden açılmayan, antivirüs yüklenemeyen sistemlerin zararlılardan temizlenmesini sağlar. Sadece saliyt değil tüm zaralılar için üretilmiştir.Kaspersky Rescuenin silemediği Sality yok Sality için üretilmiş bir üründür. İlk çıkaran da kasperskydır rescue sistemini.
Ayrıca Virüs konusunda bilgisizsin, Hackdoor diye bir yöntem yok, backdoor var. pinglerle hiçbişey yapamazsın. veri paketleri ile beraber sorun yapar yoksa sadece ping ile birşey yapılmaz güvenlik duvarları engeller zararlı bir bağlantıda.
Benim hatırladığım kadarıyla avira antivir rescue disk kaspersky rescue disk'ten daha eski. https://www.chip.com.tr/haber/avi ... dim-cd-si_5728.html Haberin yayın tarihi:28 Şub 2008 00:31
"Hackdoor diye bir yöntem yok, backdoor var." Hack tool demek istemişte olabilir.
İmzamdaki sality ile ilgili kısımlarda çözüm için gerekli bilgiler var.
Kaspersky rescue disk zaralı yazılımlar yüzünden açılmayan, antivirüs yüklenemeyen sistemlerin zararlılardan temizlenmesini sağlar. Sadece saliyt değil tüm zaralılar için üretilmiştir.
Benim hatırladığım kadarıyla avira antivir rescue disk kaspersky rescue disk'ten daha eski. https://www.chip.com.tr/haber/avi ... dim-cd-si_5728.html Haberin yayın tarihi:28 Şub 2008 00:31
"Hackdoor diye bir yöntem yok, backdoor var." Hack tool demek istemişte olabilir.
İmzamdaki sality ile ilgili kısımlarda çözüm için gerekli bilgiler var.Kaspersky rescue disk 10 sürümü ilk Sality yüzünden çıkdı bilmediğin şirket Hakkında konuşma.