Aynen ... Çok yanlış oldu :D BLackdoorla karistirip hackdoor dedim Hacktool olarak algiladi ve virüsü algilarken yaninda v1.... biseler yaziyodu tek hack tool deildi :D Çok pardon Hacktool
Sality Virüsü
Lanet olsun 3 4 gündür acayip epic failler var :) Neyse... Virüs sistemi almayı düşünüyorum avg freeyide kaldırdım Pointblankta genel tehdit gibi bise algiliyor virüs bile sayilmaz bence :) Kaspersky IS kurdum ama Lisansli almayı düşünüyorum...Kaspersky IS mı ? Kaspersky Pure mi ?
Katılıyorum...O zaman KIS KIS Bir kez letitbit indirmemi açık bırakıp (premiumlu) dışarı çıkmıştım geldiğimde babam mcafee orjinalini yani lisanslısını kurmuştu şüphelendim izlemeye çalıştığını düşündüm...Tabiki sildim sonra sabit ı.pmi ttnetten değiştirdim portlar vs proxy ayarı yaptım herhangi bir çocuk izleme programıyla izlemesin diye :) 18 i doldurmuşuz belki esprilerim çocukça olabilir tamam ona bir şey demiyorum :) Neyse öyle işte içimde kalmıştı silmesemiydim diye :) Kaspersky önceden çok kasıyordu şimdi o sorunu halletmişler avgden bugün acayip bir şekilde soğudum artık sadece Kaspersky :)
Katılıyorum...O zaman KIS KIS Bir kez letitbit indirmemi açık bırakıp (premiumlu) dışarı çıkmıştım geldiğimde babam mcafee orjinalini yani lisanslısını kurmuştu şüphelendim izlemeye çalıştığını düşündüm...Tabiki sildim sonra sabit ı.pmi ttnetten değiştirdim portlar vs proxy ayarı yaptım herhangi bir çocuk izleme programıyla izlemesin diye :) 18 i doldurmuşuz belki esprilerim çocukça olabilir tamam ona bir şey demiyorum :) Neyse öyle işte içimde kalmıştı silmesemiydim diye :) Kaspersky önceden çok kasıyordu şimdi o sorunu halletmişler avgden bugün acayip bir şekilde soğudum artık sadece Kaspersky :)Eskisi gibi kasmıyor Kaspersky, bu aralar çok iyi çalışıyor sistemi yormadan.
Kasperskyın 2014 olanı bi çıksın bence bütün antileri sollayacak hız Konusunda da, tabi betadaki gibi hızları aynı kalırsa.
Çok hızlı çalışıyor ancak beta olduğu için yavaş siliniyordu :) Mcafee silmen iyi olmuş yoksa Duvarlar çakışırdı.
Lanet olsun 3 4 gündür acayip epic failler var :) Neyse... Virüs sistemi almayı düşünüyorum avg freeyide kaldırdım Pointblankta genel tehdit gibi bise algiliyor virüs bile sayilmaz bence :) Kaspersky IS kurdum ama Lisansli almayı düşünüyorum...Kaspersky IS mı ? Kaspersky Pure mi ?İmzamdaki güvenlik tavsiyelrini oku.
İmzaya fazla taktın hocam sorun çözüldü sayılır bi tarama yaptım ilk 30dk 1 saat %1 de bekliyor fake atiyor sonra birden hızlanıyor %99da biraz bekliyor yine hack tool falan filan emailbomber algiladi 18 tane keylogger gibi kendi tasarladığım programları sildirdim ama keyloggerden daha farklı biriyle hamachi bağı kurduysan olay bitiyor neyse bunları boşverelim çoğunu buldum hallettim 2 tblığıda ayni şekilde halledicem 750 gb 4 saat falan sürdü ondan sonra bi rescue yapıcam sonra bi tarama daha olay bitmiştir.
Bu arada Murat hocam Sen heryerdesin :) http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=265168