ASLAN KRAL GERİ DÖNDÜ,DİZ ÇÖKÜN VE MERHAMET DİLENİN!!!
İyi ki varsın Denizli, Türkiye sana minnettar! :)
ASLAN KRAL GERİ DÖNDÜ,DİZ ÇÖKÜN VE MERHAMET DİLENİN!!!
İyi ki varsın Denizli, Türkiye sana minnettar! :)
Tebrikler için sağolun. Birtanemsin cimbomum. GALATASARAY'ım benim...
öncelikle şampiyona tebrikler
artık 2 kupadada hezimete uğrayan fenerde bir çok şey değişecek
bence öncelikle değiştirilmesi gereken başkanın tututmu
fenerbahçeyi bütün türkiye karşısında antipatik yapıyor.
sonra anelka nobre luciano gitmeli
iyi yerli transfer yapılmalı
Evet bence şu an fenerbahçeyi fenerlilerden başka seven çok az. Luciano ve nobreyi anladımda anelka bence iyi. Aziz yıldırım bence fenere yarardan çok zarar veriyor, herşey para değil, ilerde anlaşılır durum.
ufuksValla Adnan Polat 8.45de sampiyonuz dedi.Bi bildigi olabilir.-Kapalı saat kaç?
-20:45
-Açık saat kaç?
-Eski açık saat kaç?
-Tüm stadyum şampiyon kim?GALATASARAY
ufuksUfuks yarama bırak tuz basmayı kezzap attın resmen Tüm GS li arkadaşları tebrik ederim.ufuksValla Adnan Polat 8.45de sampiyonuz dedi.Bi bildigi olabilir.-Kapalı saat kaç?
-Açık saat kaç?
-Eski açık saat kaç?
-Tüm stadyum şampiyon kim?GALATASARAY
(Yaw 10 kişi de defansta durur mu be!)
Artık konu başlığı yanlış..:))
Kim şampiyon oldu??
GALATASARAY..!!
ŞAMPİYON GALATASARAY (2005 - 2006 Sezonu) Her şeye rağmen..!! - TÜRKİYE CUMHURİYETİ -
elvis32Fenerbahçe elbette.zuahahahhaha
Selçuk İslamoğluBen de bunu yazacaktım ya.tesekkurler ıste taraftar boyle olmalı yenılınce yenılgıyı kabul etmelı.Ben de Fenerbahçeli'yim ama kutluyorum Galatasaray'ı...
SAMPIYON CIMBOM.
Ne güzel bir gündü; hem anneler gününü kutladık, hem de Galatasaray'ın şampiyonluğunu.
make-believeNe güzel bir gündü; hem anneler gününü kutladık, hem de Galatasaray'ın şampiyonluğunu.Çifte bayram
20:45 in sırrı
45 manisanın plakası (Vestelmanisa spor)
20 denizlinin plakası (denizliSpor)
20:45 fenerbahçenin uğursuz rakamları
stimulate0420:45 in sırrı40-20=25 Erzurum'un Plakası (Adnan Polat'ın memleketi)
45 manisanın plakası (Vestelmanisa spor)
20 denizlinin plakası (denizliSpor)
20:45 fenerbahçenin uğursuz rakamlarıDa Vinci şifresi mübarek
ya tmm ben de gs lileri kutluorm ama abartmayın siz de(gs lilere sölüorm)her gören hangi takımlısın dio bende fb deyince karşımdaki gs veya bjk lı ise dalga geçio.fb li ise eferin dio.
TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN BÜYÜK KUPASI UEFA KUPASI(17 Mayıs 2000) :
UEFA KUPAMIZIN 6. YILDÖNÜMÜ HEPİMİZE KUTLU OLSUN..!!
BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU..!!
ŞAMPİYON GALATASARAY (2005 - 2006)
CU_GS7TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN BÜYÜK KUPASI UEFA KUPASI(17 Mayıs 2000) :Sagolasın.Bu ne zengin bi tarihtir yarabbim.
UEFA KUPAMIZIN 6. YILDÖNÜMÜ HEPİMİZE KUTLU OLSUN..!!BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU..!!
ufuksSagolasın.Bu ne zengin bi tarihtir yarabbim.Gerçekleri tarih yazar; tarihi de GALATASARAY..!!En büyük farkımız vizyonumuz..
Galatasaray`ımızın kuruluşundaki ilk maddeler ve amacımız diyor ki: öncelikle yabancı takımlara karşı üstün ve başarılı olcağız,kulübümüzün ve bu sayede de ülkemizin adını hekese duyuracağız..febeli arkadaşlar da sizi 4-0 yendik hehe diye sevindirik olmaya devam etsinler..
Bizim için Fenerbahçe, ligdeki diğer 17 rakipten sadece biridir..Evet şampiyonluk yolunda belki de en güçlü rakibimizdir..Ancak asla GALATASARAY`dan büyük,başarılı ve vizyon sahibi değildir..!!
CU_GS7TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN BÜYÜK KUPASI UEFA KUPASI(17 Mayıs 2000) :kaptan ne zaman inişe geçiyoruz !
UEFA KUPAMIZIN 6. YILDÖNÜMÜ HEPİMİZE KUTLU OLSUN..!!BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU..!!