Konu futbol olunca her zaman gelişime açığız. Keşke her konuda böyle olsak..
Şampiyon GALATASARAY :)
Spor,futbol,GALATASARAY ve febe atışması olunca 5 sayfa az bile bence..:))
Artık bomba transferleri konuşuruz. Zidane FB'ye geliyomuş
Zidane kısmı işin şakası tabi. Pazartesi gününe kadar FB transfer hakkında konuşmayacakmış. Ama bugünkü gazetede FB'nin Ayhan'la ve Tümer'le ilgilendiği yazıyordu.
Ayhan' ı alana bedava top toplayıcı veriyoruz. :) Aman aman ayhan gitsinde kim kalırsa kalsın. Daha ne istiyonuz? 32 yaşındaki sol campbell'i alıyorsunuz. bizde 32 yaşındaki laurent robert'i getirdik. maşallah katar ligi gibi oluyoruz.
zaten nerdeyse 6. sayfa bitti
Bu resimdeki derin mesaja 10 üzerinden 10.
Fenerbahçeye müjde!
[URL=http://imageshack.us][/URL]
yalnız ne olursa olsun başkasının adına (herkes onun atmadıını bilse bile) imza atmak hiçbir zaman yasal değildir.bunu aklınızda bulundurun.
Artık abartmaya başladılar.
ufuksArtık abartmaya başladılar.katılmamak elde değil.
Ancak, TFF logosu ve federasyon başkanının "imzası" olmasa bunu bir şaka olarak kabul edebilirdik..
Kurumları ve tarafsız kişileri bu GS-febe muhabbetine alet etmemek gerekir..
Yoksa fenerin bu sezon kupa alamayıp,neler kaybettiğini herkes biliyor zaten..
ben zaten kötü amaçla sölemedim hatta çok güzel yapmışlar.ben sadece söliim dedim.süper ama.
Şampiyon artık belli olduğuna ve konu başlığı da Şampiyon Kim Olacak olduğuna göre bu konunun devam etmesi ne kadar gerekli artık?
Buna senin karar veremyeceğin kadar gerekli..
Ve vermiş olduğun cevapla beni tatmin edemeyeceğin kadar da aşikar...
Kİmseyi tatmin etme amacım yok..
Soru sordun cevabını kendimce verdim sadece..
RazielŞampiyon artık belli olduğuna ve konu başlığı da Şampiyon Kim Olacak olduğuna göre bu konunun devam etmesi ne kadar gerekli artık?Hmm düşünüyorum.Yeni bir konu açmaya gerk yok.Bu konu üzerinden arkadaşlar galatasaryın şampiyon olması konusunu Fnerbahçenin neden şampiyon olamadığı konusunu tartışabilir.Adamım çok ilginç konularda canlı gibi bak farklılık gösterdi gelişiyor.