Şampiyon GALATASARAY :)
elvis32Fenerbahçe elbette.Acaba.
Ben galatasaraylılar şöyle düşünmeli eğer bu hafta trabzon fener i yenerse bence trabzon şampiyon olur
stimulate04Ben galatasaraylılar şöyle düşünmeli eğer bu hafta trabzon fener i yenerse bence trabzon şampiyon olurbordo mavi taraftarı olarak sonuna kadar katılıyorum
GALATASARAY tabiki ( inşallah ) :))
Eğer fb bu sene şampiyon olursa seneye hem 100. yıl hemde Galatasarayın 4 sene üst üste şampiyonluk rekoruna ortak olmak için servet dökecektir. Geçen sene başında bi haber okumuştum. Fb bu bütçesiyle ispanya liginde olsa en zengin 4. klüp olurmuş. Merak ettiğim şu: İspanyanın son 2-3 sezonda adını duyuran villareal denen takımı bu sene ş.liginde yarı final oynarken fenerbahçe neden ortada yok?? Tabi galatasarayın maddi durumuda düşündürüyor beni.
elvis32trabzon feneri yenerse şampiyon olur ama rüyanızda sadece :)bir anelka trabzonda olsa çoktan şampiyon olmuştuk fenerin diğer futbolcularından cacik olmaz.
samet1986GALATASARAY tabiki ( inşallah ) :))Arkadaşa katılıyorum.İnşallah galatasaray şampiyon olacak.Eğer fb bu sene şampiyon olursa seneye hem 100. yıl hemde Galatasarayın 4 sene üst üste şampiyonluk rekoruna ortak olmak için servet dökecektir. Geçen sene başında bi haber okumuştum. Fb bu bütçesiyle ispanya liginde olsa en zengin 4. klüp olurmuş. Merak ettiğim şu: İspanyanın son 2-3 sezonda adını duyuran villareal denen takımı bu sene ş.liginde yarı final oynarken fenerbahçe neden ortada yok?? Tabi galatasarayın maddi durumuda düşündürüyor beni.
şampiyonun FB olacağı gün gibi açık
tabiki feeeeeeeennnnnnnnneeeeeeeeeeeerrrrrrrrr
Fenerbahçe:) derim ben.
Denizli'nin de öyle pek zorlayacağını sanmam.
Denizli yaralı bir takım ama Fenerbahçede şampiyonluk kovalıyor. Üstelik deplasmandasınız. Belli olmaz derim... Kim derdiki vestel maçı gollü bitecek diye? Galatasaray'da seyircisiz oynuyor. dezavantajlıyız :(
Valla Adnan Polat 8.45de sampiyonuz dedi.Bi bildigi olabilir.
denizli
feneri yenerlerse süper ligde kalacaklar şampiyon olmuş gibi sevinirler.
ferrarili adamdenizlio ayrı bir olay tabii.feneri yenerlerse süper ligde kalacaklar şampiyon olmuş gibi sevinirler.