Pişman değilim tabiki de herkese tavsiye ediyorum.
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
LG on numara gerisi hikaye ne yani tomarla para verince sony e ustune binip japonya turumu attırıyor sanki hem kalite hem fiyat hemde servis 3 birarada daha ne olsun......
Kermenn çok güzel açıklamışsın gerçektende :)
teşekkürler :) tespit edilmeyecek bi marka deilki
LG on numara gerisi hikaye ne yani tomarla para verince sony e ustune binip japonya turumu attırıyor sanki hem kalite hem fiyat hemde servis 3 birarada daha ne olsun......Bundan daha iyi özetlenemezdi :) Gerçekten lg bambaşka, özelliklede 3D led, smart,sinema ve full hd çeşitleri ve bu çeşitlerde kullandığı fpr gözlük ve teknolojiyle.
Zavallı rakipleri :) 4'ü bir araya gelmiş SG gözlüğün yeni bir modelini üretmeye çalışıyorlar, lg fpr gözlük teknolojisiyle üsküdarı geçti bunlar hala sg gözlükle uğraşıyorlar :)
teşekkürler :) tespit edilmeyecek bi markayani haklısın bu konuda büyük bir marka ama yine bazı mağazalar samsung la ortak çalıştığı için deli gibi övüyolar satış temsilcileri ve samsung ta karar kılan çok oluyor ben elimden geldiğince burada tavsiye ediyorum lg yi ve öneriyorum ama birçok insan direk mağazada gözüne hangisi güzel geliyorsa onu almaya karar veriyor. Hem fiyatı yüksek, hem kaliteden bir farkı yok ya da daha düşük...
En iyi 3D tv ödülü verdiklerine göre LG'yi tanımayan kalmadı.
En iyi olanı tanımamak imkansız bence. Herkes 3D LED TV satın almak isterken bunu bilmemek olmaz.
Teknolojiye ilgisi olanların hepsi fpr gözlüğünü ve lg'nin 3d ledi smart ve sinema tv'lerini tanıyordur..
Dediğin gibi teknolojiden kaliteden anlayan herkesin seçeceği tek marka LG'dir. Kaliteli olmasaydı Fpr gözlük teknolojili 3d led, smart, sinema ve full hd çeşitlerine en iyi 3D tv ödülü vermezlerdi.