Arkadaşlar yeni bir televizyon alıcam ve elimde 3 model var hangisini almalıyım diye birde size sorayım dedim smdiden tesekkürler =)
Sony 37ex720
sony 40ex720
sony 40EX520
Arkadaşlar yeni bir televizyon alıcam ve elimde 3 model var hangisini almalıyım diye birde size sorayım dedim smdiden tesekkürler =)
Sony 37ex720
sony 40ex720
sony 40EX520
boşver bunları samsung full hd led+3d al filmin içine gir :)
LED TV DOĞRU BİR SEÇİM, ALMIŞKEN 3D TV ALIN ÇOK FAZLA FİYAT FARKI OLMADIĞI HALDE 3 BOYUT KEYFİ ÇOK BÜYÜK BİR ARTI, BİRDE NEDEN SONY, ÇOK KAN KAYBETTİ SONY, BEN LG'Yİ TAVSİYE EDERİM, SONY BİLE LG'NİN 3D TVLERİNİN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KABUL ETTİ VE FPR GÖZLÜK TEKNOLOSİNE TALİP OLDU.
LED TV DOĞRU BİR SEÇİM, ALMIŞKEN 3D TV ALIN ÇOK FAZLA FİYAT FARKI OLMADIĞI HALDE 3 BOYUT KEYFİ ÇOK BÜYÜK BİR ARTI, BİRDE NEDEN SONY, ÇOK KAN KAYBETTİ SONY, BEN LG'Yİ TAVSİYE EDERİM, SONY BİLE LG'NİN 3D TVLERİNİN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KABUL ETTİ VE FPR GÖZLÜK TEKNOLOSİNE TALİP OLDU.
doğru orasıda öyle
Almışken hem led olsun hem de 3d tv.. Bir kere alınıyor uzun süre kullanılıyor.. Lg güzel bir tercih olur. Gidip bir inceleyin. Sony çok iyi bir firmadır. Sağlam ürünler üretir. Ama 3d konusunda lg bir adım öne geçti fpr gözlükleriyle...
3D TV' de en iyi olan zaten FPR gözlüğü teknolojisi, bunun yanı sıra LG' de bulunan bu teknoloji 2D' den 3D' ye çevirisinde denedim görüntü kalitesini düşürmeden çok net izleme rahatlığını yaşatıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
2D' den 3D' ye çeviri sırasında görüntü kalitesi yada ekran parlaklığı düşmediği sürece mükemmel bir 3D TV' ye sahipsiniz diyebilirim.
Bence 3D TV alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey çeviri özelliği, eğer görüntü kalitesini etkiliyorsa almamak lazım en iyisi.
3d tv alırken görüntü kalitesine, parlaklığına, bakış açısına ve 2d' den 3d' ye yapılan çeviriye çok dikkat etmeliyiz. O kadar para vereceğiz kötü birşey almayı kimse istemez...
Aysim çok haklı görüntü kalitesi, parlaklığı ve bakış açısı çok önemli, ama bence en önemli ve en dikkat etmemiz gereken özelliği 3D çeviri yapıp yapamaması. Çünkü 3D TV'ler çoğaldı ama 3d yayın ve kanal sayısı çok az, bu özellik olmazsa 3d tv'niz olsada 2d izlemek zorunda kalırsınız, kaçtane 3d film varki yada kaç spor karşılaşması (bizler için futbol) 3d yayınlanıyor, kaç video ve oyun 3 boyutla boyutlandırılmış. 3 boyutlu eğlence istiyorsanız bu özelliği olan ürünler seçmelisiniz.
3D TV' de belgesel kanallarını ön sıralara alın o zaman en iyisi, hem hiçbir belgesel yayınlarını kaçırmazsınız.
3D TV yayınları oldukça güzel zaten, izlemenizi tavsiye ederim.