Zaten LG' den alındığı sürece hep karda olursunuz, bu bir gerçek :)
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
Gerçektende sadece aldığın ürünün hak ettiği fiyat neyse onu ödüyorsun. LG fazlasını almıyor, bu yüzden de verilen parayı sonuna kadar hak ediyor.
Evet sadece fpr gözlüğü teknolojisine ve 3d led,smart veya sinema tv'lere para ödüyoruz. Kaliteli malı ucuza satın alıyoruz..
Buda LG' nin büyük bir farkı.
Fiyatlar pahalı olunca zaten insanın içinden gidip bakmak bile gelmiyor.
Hem içinden gelmiyor hem gücü yetmiyor.
İnsanlar almasın zaten, hem o kadar para verip hem de memnun kalmıcakları için boşuna masraf çıkarmasınlar kendilerine.
Sadem haklısın.. Sg gözlüğü teknolojisiyle 3d tv satın almak demek sokağa para atmak demektir. En azından fiyatı pahalı olduğu için alamazlar paraları da ceplerinde kalır...
Bizi bir tek lg düşünüyormuş, diğer markalar sadece kendilerini düşünürken lg bizi, bizim bütçemizi düşünüyor.En iyi 3D Tv ünvanı almış en iyi ürünleri olan led, smart, full hd, sinema çeşitlerinin en uygun fiyata olmasının sebebi bu.
Müşterinin ne istediğini daha iyi biliyorlar.
Lg ürünleriyle bir taşla birkaç kuş vurduruyor bize, en kaliteli ve parlak görüntüyü, fpr gözlük artısıyla, en uygun fiyata bize sunarak kalbimizi kazanmayı başarmış tek marka.
En önemlisi de müşteriyi kazanmaktır. Müşteri ürettiğiniz ürünlerden memnun kaldıysa, hem kendi için hem de ailesi veya arkadaşları için daha sonra yapacağı alışverişlerde yine sizden satın alır.. Firma sadece 1 kişi kazanmaz, 1 kişi beraberinde birkaç kişi getirir... Örneğin ben lg 3d tv'mi aldıktan sonra pek çok kişiye 3d led,smart ve sinema tv'leri tavsiye ettim..
Sadem biz de bundan dolayı satın alıyoruz..:))
Biliyorum bende bu yüzden aldım :)
Farkındayım, pişman olmadım hiç olmucak gibiyim :)