Arkadaşlar sizce Türkiye'deki en iyi rock şarkıcısı kimdir?
Ben Şebnem Ferah'ı tek geçiyorum mükemmel ötesi bir sesi ve yorumu var sanki şarkıları yaşayarak okuyor.
Arkadaşlar sizce Türkiye'deki en iyi rock şarkıcısı kimdir?
Ben Şebnem Ferah'ı tek geçiyorum mükemmel ötesi bir sesi ve yorumu var sanki şarkıları yaşayarak okuyor.
Ben Mor ve Ötesi'ni tek geçerim:)
şebnem ferah
manga
mor ve ötesi benim de favorim
YAVUZ ÇETİN (Altın çocuk) (1970 - 2001)
Ondan yeteneklisi gelmedi Türkiye'ye..
Saygıyla anıyorum.. Her dinlediğimde ayrı güzel geliyor şarkıları.. Sadece 2 albümünün olması çok acı.. Yaşasaydı çok daha iyilerini yapacaktı kesinlikle.. Hak ettiği saygınlığı bulamamıştır.. Türkiye'ye fazlaydı bu adam, kesinlikle..
Rock dinliyorum diyorsunuz, kaçınız Yavuz Çetin'den haberdar, kaçınız şarkılarını dinlediniz??
Hâlâ geç sayılmaz.. Bir yerden başlamalısınız..
Sadece Senin Olmak
Bilmem Neden İnat Ettin
I'll Cry Again
Oyuncak Dünya
Bul Beni
Köle
Kurtar Beni
Yaşamak İstemem
Herşey Biter
Sahil
İstanbul'a Ait
Gecenin rengi
Kimse bilemez
Erkeğin Olmak İstiyorum
Dünya
Bodrum gecesi yüzünden
Ağlamayı sevmem
Birkaç saat
Çok İstiyorum
Onun Şarkısı
...
CU_GS7YAVUZ ÇETİN (Altın çocuk) (1970 - 2001)Evet Yavuz Çetin Türkiye'deki Blues müziğinin duayeni idi. Kendisini bende anıyorum.
Ondan yeteneklisi gelmedi Türkiye'ye..Saygıyla anıyorum.. Her dinlediğimde ayrı güzel geliyor şarkıları.. Sadece 2 albümünün olması çok acı.. Yaşasaydı çok daha iyilerini yapacaktı kesinlikle.. Hak ettiği saygınlığı bulamamıştır.. Türkiye'ye fazlaydı bu adam, kesinlikle..
Rock dinliyorum diyorsunuz, kaçınız Yavuz Çetin'den haberdar, kaçınız şarkılarını dinlediniz??
Hâlâ geç sayılmaz.. Bir yerden başlamalısınız..Sadece Senin Olmak
Bilmem Neden İnat Ettin
I'll Cry Again
Oyuncak Dünya
Bul Beni
Köle
Kurtar Beni
Yaşamak İstemem
Herşey Biter
Sahil
İstanbul'a Ait
Gecenin rengi
Kimse bilemez
Erkeğin Olmak İstiyorum
Dünya
Bodrum gecesi yüzünden
Ağlamayı sevmem
Birkaç saat
Çok İstiyorum
Onun Şarkısı
...
Şebnem Ferah tartışmasız Türkiye'de saf rock müzik yapan tek müzisyendir. Gerisini es geçiyorum
Reborn91şebnem ferahFazla dinlemem ama bunlar bencede ;)
mor ve ö
Kesinlikle Şebnem Ferah..1 Numara..
kişsel olarak şebnem ferah tabikide tartışılmaz. grup olarak manga dinliyorum
Bizden bir önce ki neslin( ve halen bizim nesilde de devam ediyor) en iyisi Erkin Koray.
Bu neslin ise Şebnem Ferah...
Aslında yabancılardan da iyileri yazsak fena olmazdı..
bireysel olarak şebnem ferah, grup olarakta duman.
Çilekeş
Mor Ve Ötesi
Yüksek Sadakat
1- Şebnem Ferah
2- Şebnem Ferah
3- Şebnem Ferah
:)
çilekeşin son albümü çıkmış ama yok albümü kadar begenmedim :/
Tabii ki Şebnem Ferah. Başkasını tanımam. Ama Şebnem Ferah kadar olmasa da iyi müzik yapan kişi ve gruplar var.
Şu ana bakarsak Şebnem Ferah bana en iyisi gibi geliyor. Tabi Hayko Cepkin , Haluk Levent,Teoman,Emre Aydın'ıda unutmamak gerek..
Şu hayko Cepkini niye ben sevmiyorum ya:D
jock3rŞu ana bakarsak Şebnem Ferah bana en iyisi gibi geliyor. Tabi Hayko Cepkin , Haluk Levent,Teoman,Emre Aydın'ıda unutmamak gerek..valla ben emre aydını bu kategoriye dahil etmedim yoksa emre aydında benim açımdan en az şebnem ferah kadar iyi bi sanatçı...