3d smart tv piyasası geliştikçe uygulamaları da arttıracaklardır. Kullanıcı sayısı çoğaldıkça onlar da daha fazla yatırım yapmak isterler..
Smart Tv (Akıllı TV) Nedir?
Yapacaklardır da umarım, en iyi 3d tv seçilmiş bir marka bu konuda da farkını en kısa sürede ortaya koyacaktır bencede.
Orası öyle ama smart tv'lerde uygulama çokluklarıyla karşılaştırılıyorlar, smart tv demek uygulama seçeneği sunan televizyon demek.
Smart tv demek bence eğlence, teknoloji ve internet demek..Yok yok..)
Açılımı tabiki eğlence, keyif, evde olmak, rahatlık, teknoloji, net, sosyal paylaşım siteleri, sanal alem vs....
O konuda hem fikiriz zaten arkadaşlar :)
Arkadaşımda smart tv almış biraz kurcaladım ama 3D smart TV' de film, video izlerken, oyun oynarken geçirdiğim eğlenceli vakiti hayatımda bir hiç şekilde öyle eğlenerek geçirmedim.
Fpr gözlüğü teknolojisiyle sıkılana kadar oyun oynayabilir veya film izleyebilirsin.. Sg gözlüğü gibi değil bu teknoloji..
FPR gözlüğü teknolojisini deneyen ve kullananlar çok daha iyi bilir. Mesela ben bütün gün film, video izlemekten, oyun oynamaktan hiç sıkılmıyorum. Aksine ailemle birlikte çok eğlenceli vakit geçiriyorum.
smart tv nini içinde ne ararsan var . bugün nasıl vakit geçicek sıkıntısıooofff işyerinde harbiden zaman nasıl geçicek bugün onun sıkıntısı var :D
Ama evimde bir smart tv olsaydı heyecanla eve gitceğim saati beklerdim daha doğrusu evde olacağım saati beklerdim çünkü trafik derdi de çekiyoruz arkadaş istanbulda :)
Kim çekmiyor ki trafik derdini =)
İş yerinde geçmeyen vakit nedense evde 3d tv led tv'nin karşısında çarçabuk geçiveriyor.. 1 film izliyoruz, 1-2 oyun oynuyoruz bir bakmışız ki vakit bitmiş..:((
Öyle valla, film izlemekten oyun oynamaya bile vaktim kalmıyor.
3d led tv'de film izlerken filmin içine giriyoruz..Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz..
İnan 3d led tv'im olmadığı halde bizim evde de vakit çok çabuk geçiyor :) ama eğlenceli geçmiyor :)
3d led tv'mi satın almadan önce film izlemezdim bile..Ama şimdi evde film arşivim var..Film izlemek çok eğlenceliymiş..