bide işin o yanı var tabi :)
Smart Tv (Akıllı TV) Nedir?
Hiç o açıdan düşünmemiştim Dasti.
İnsanın göz sağlığına zarar veren SG gözlüğü bile o kadar pahalıyken işe yarayan bir aparatın pahalı olması normal bence.
Büyük markaların teknolojileri pahalı oluyor.. Reklam giderleri çok olunca ürün fiyatlarını arttırarak reklam parasını bizlerden çıkarıyorlar...
Kesinlikle katılıyorum danini ;)
Zengin olursam belki bende gözümü kırpmadan alabilirim =) Ama zengin değilim, bu yüzden en iyi, kaliteli ve fiyatı uygun olan bir 3D sinema TV' yi satın almayı tercih ettim. Demek ki neymiş;
zengin olmadan da alınabiliniyormuş dasti =)
Dasti teknoloji düşkünleri en iyi teknolojiyi en uygun fiyata satın alırlar..En pahalısını değil..
Zengin olursam belki bende gözümü kırpmadan alabilirim =) Ama zengin değilim, bu yüzden en iyi, kaliteli ve fiyatı uygun olan bir 3D sinema TV' yi satın almayı tercih ettim. Demek ki neymiş;Demek ki neymiş zengin olmadan lg 3d sinema tv si alınabiliyormuş demek istedin sadem sanırsam :)
zengin olmadan da alınabiliniyormuş dasti =)
Smart TV' lerde ki application center da en çok kullanılan facebook olduğuna eminim. :)
hava durumu gibi bir çok uygulama var .istediğiniz uygulamayı kolayca televizyona indirebiliyorsun Home Dashboard menüsünü istediğiniz favori uygulamalarınız ile kişiselleştirip, bu uygulamalara istediğiniz zaman direkt olarak erişebiliyorsun.