bir yıl 19tl ödeyecekmişim 2. yıl otomatik olarak normal fiyattan devam etmiyormuş yani bir yılın sonunda kanallar tekrar şifrelenecekmişAynen censez, cebindeki parayı adamlara vermene gerek yok, zaten kaç saat televizyon izleyebiliyoruz ki, normal kanallar ve yayınlar yetiyor ve artıyor bile.
ama benim 2008 yılında aldığım başka dsmartım daha var eski üye olduğum için belgesel kanalları,eurosport bende açık bayramlarda diyer kanalları da açıyorlar ama pekte izlemiyorum zaten boşuna para vermeye gerek yok.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 24 Kasım 2011 17:02
Smart Tv (Akıllı TV) Nedir?
Kesinlikle Ayşe' nin söylediklerine hak veriyorum. Normal yayınlar TV karşısında bütün gün vakit geçirmeyen insanlar için yeterli.
aynen zaten televizyon kanallarında birşey olsa şaşarım :) haftada iki defa tv ye bakıyorum o da okan bayülgenin programları için :)
maç izlemeye bile üşenir oldum artık :D en iyisi bilgisayarından hdmi ile bağlayıp film izlemek ya da ps3 falan varsa kurup oyun oynamak olacak dediğin gibi :)
Bence smart TV' de ikiside çok eğlenceli olur, ps3 daha fazla tercih edilir ama ps3 sahibi olmayanlarda bilgisayarından hdmı ile bağlanabilirler.
Kesinlikle, hem smart TV olunca insan bilgisayarı doğru düzgün açmaz. Film izlemek, oyun oynamak ve internete bağlanmak için sadece bir tane smart TV yeterli.. Büyük tasarruf bence =)
Sadem çok güzel özetlemişsin.. Teknoloji insanın hayatını nasıl kolaylaştırıyor değil mi? Smart tv büyük bir eğlence ve teknoloji...
Annem hafta sonu bilgisayara takıldığımda bilgisayarı kapat diye bağırıp duruyordu, smart tv satın aldıktan sonrada televizyonu kapat diye bağırıp duracak :)
Galiba smart tv satın almak benim hayatımda pek birşey değiştirmeyecek :)
Annem hafta sonu bilgisayara takıldığımda bilgisayarı kapat diye bağırıp duruyordu, smart tv satın aldıktan sonrada televizyonu kapat diye bağırıp duracak :)Film izlemek için açarsın sonra bir köşede oyun oynarsın ya da internette gezinirsin. Bence smart TV sayesinde rahatlarsın =)
Galiba smart tv satın almak benim hayatımda pek birşey değiştirmeyecek :)
Yok be sadem, annemi tanımıyorsun, fpr gözlüklü smart tv'mi satın aldığım da annemi bir kaç aylığına bir yerlere göndermem lazım, rahat rahat film izleyip, oyun oynamak ve nette dolaşmak için, yoksa annem akşam dokuzda başlar televizyonu kapat diye :)
smart tv ni sende odana taşı :p :p :)Smart tv'ni demişsin ama tek başıma kendi odama smart tv satın alacak param yok, fiyatını annemlerin destekleriyle denkleştireceğim, durum böyle olunca smart tv'yi kendi odama taşımam çok doğru olmaz.
Film izlerken sorun olmaz annemde bana eşlik eder, ama oyun oynarken yada nette dolaşırken ne yapacağım bilmiyorum
Yok be sadem, annemi tanımıyorsun, fpr gözlüklü smart tv'mi satın aldığım da annemi bir kaç aylığına bir yerlere göndermem lazım, rahat rahat film izleyip, oyun oynamak ve nette dolaşmak için, yoksa annem akşam dokuzda başlar televizyonu kapat diye :)Ayse anneler genelde böyle oluyor. Ancak 3d smart tv satın alınca bir iki romantik komedi film izlesin bence siz annenize yetera artık anne kapatalımda dinlensin tv dersiniz. Bu eğlenceden vazgeçemeyecek bence anneniz..
Smart tv'ni demişsin ama tek başıma kendi odama smart tv satın alacak param yok, fiyatını annemlerin destekleriyle denkleştireceğim, durum böyle olunca smart tv'yi kendi odama taşımam çok doğru olmaz.o zaman sende 32" lik smart tv lerden al :p bi tanede salona alırsın büyüklerinden. Olmaz mı ? :)
Film izlerken sorun olmaz annemde bana eşlik eder, ama oyun oynarken yada nette dolaşırken ne yapacağım bilmiyorum
Dasti. Ayse bir tane 3d smart tv satın alsın da 2.'si kalsın.. Öyle değil mi ayse?