uğraşmak istemiyorsan o ayrı xD fiberi kendileri çekiyor zaten ve bizim burda var sanırım :Dgeçmiyorsa bile 2-3 kişi aynı sokaktan başvurcağımız için sorun yok çekerler :D
Sonunda oldu :)
Valla bu sıcakta hiçbiriyle uğraşamam :D Tahattüt bitsin fiber gelsin yatay geçiş yaparız :D
Bu sıcakta zaten oda da duramıyorum. 100 Mbps olsada fayda yok bana :D
Üstünemi oturacam fanın ben yanıyorum diyorum :D
Küçük bi ayrıntı var (Para) :D
34gb kullanmışım ki aktarlımayan 5-6 gb daha var hala hızım 7mbps.IDM 8mbps ile indiriyor.Eskieşhir e gelmedi sanırım bu olay ama maksat para kazanmak olunca eminim bu hizmeti eylül ayında bi tarafımıza şaapacaklar :)
çok mu ah çektiniz be benim nette 512 ye düştü. internet sapıttıydı modeme bir reset attım hız gitmiş.
araştırınca şu geçen hafta sonu ttnetin çalışması vardı tr geneli demekki çalışma buymuş. Bütün santrallere müdahale ediyor.
Pazartesi limitsiz 8 mbite geçecem.evde iki kişi olunca koymuyor o para.
Birimiz kurtuldu sonunda :)
Darısı başımıza PcMaKeR :)
Bide bu Superonline'nın 10 Mbps. Fiberinde adil kota felan var mı ? Biyerde okuduğuma göre bulunduğun internet paketinin hızının 5 katı kadar kota veriliyormuş (10 Mbps. ise 50 GB kota) aşarsan 1 Mbps'ye düşüyormuş ne derece doğru ?
Superonline'da 49 TL'lik pakette adil kullanım limiti varmış.Ama 99 TL'lik pakette kota yokmuş.Sürekli 10 Mbps!
http://www.superonline.net/birey ... erfiber-double.aspx
Alt bölümde propaketin adil kullanım şartlarına dahil olmadığı yazıyor.
Yaşasın TTnet 3 gün kaldı hızım hala 7.65mbit İnşallah şu 3 günü de düşmeden atlatırım.
Çünkü sırada bekleyen dosyalarım var :P
:D bndede hız düşlmedi :D
süperonline a gelince 50GB kota var dediğin gibi ama 50GB az değil... tamam fibere geçenler zaten dl yapanlar adamlar 400-500GB dl yapıyor... bnm aylık 60-70GB fln oluyor genelde bazen 80-90 olsada çok sorun olucapını sanmıyorum... biraz araştırcam bakalım hızı düşen varmı ( ? ) 1Mbps de çekilmez değil yani tamam 10Mbps yanına bile yaklaşamaz ama tam 1Mbps de yetmez değil benim için :D zaten upl. 4GB i geçmiyor bende :D
Hehe ttnet i aradam vdsl 2 alacaktık port kalmamış :D nasıl ya dedim bütün portlar dolu vdsl 2 için dedi. kullandığınız santral dolu isterseniz no yu değiştirin boş olan bir tel noya port aktarırlar dedi.
:D şimdilik pazartesi 8 mbite geçicez sınırsız olacak.
2 den 8 mit sınırsıza geçtim, sınırsız dan net limitsize geçtim ve gene sınırsıza geçiyorum bişi anlayan banada anlatsın.
Bugün benimde hızım düştü. Ayrıca kesilmeler başladı son 1 haftada uyuz oluom ttnet'e :)
Bende hala yavaşlama yok... :D