Hay ben ağzımı... Bu gün hızım indirildi.Toplam 27GB download. 6,2 GB upload.... Yine 512kbps ile bağlanıcaz 10 gün.
Sonunda oldu :)
o bişeymi bende 60GB ı geçti kota tık yok xD ama arada kesilmesi ve tam hız alamam yüzünden süperonline fiber 10Mbps(49TL) paketine geçmeyi düşünüyorum :D bakalım ne olucak bu ayı bi atlatalım bide pederi ikna ettimmi olay bitmiştir :D
Bu ay da hız düştü ama fatura ödenmediği için kesildi ve ödedikten sonra tekrar açıldı normal olarak hızı düşürdüler gelecek ay belli olur :)
O neydi ya 110 MHPS biz 2 ye şükür diyoruz xD
Sakin olun beyler 2 aydır internet yavaşlamıyor
Yok hız düşmesi manasında. Yoksa verimlilik yerlerde
Vallaha 110 Mbit gördükten sonra sakin olamam
Hız gene 512K ye düştü.Sizde de düştü mü hız yoksa piyango bana mı vurdu :(
Bende düşmedi. Sabret 3-4 gün var :)
Ya bende de düşmüyordu hız gayet iyi gidiyordu. Demin TTnet'den aradılar. Sizin için özel tekliflerimiz filan var dediler. Dinlemek istemiyorum. Bir daha rahatsız etmeyin dedim. 20dk geçti geçmedi bir baktım hız 512K'ye düşmüş :(
Binlerce kişiyi arayıp 'size özel fırsatlarımız var !' diyorlar dimi bunlar
hep arayan ben oluyorum ve her seferinde bi sorun oluyor... bıktım ama ne yapalım... bakalım beni bi arasınlar aradıklarına pişman edicem... sürünüyor internet ve size özel derken neden yüzbinlerce kişiyi arayıp size özel derler anlamış değilim...
Avea'dan da bana mesaj geliyor 'size özel bu ay bilmem kaç kontör yükleyin bilmem kaç dakika kazanın!' diye Avea bayii'sine gittim sordum bi bilgimiz yok dediler, Avea kullanan arkadaşlara sordum onlarada gelmemiş mesaj bi an kendimi özel hissetmiştim
xD güzelmiş xD geçen Turkcell den kontör yükledim 3gün sonra mesaj geldi kontör yüklerseniz size özel bilmemne hediye diye... oldu yine yüklicem.... hiç öyle şeyler istemiyorum adam gibi indirim yapın şu kouşma ücretlerine bide diğer yerlerden kazık değilde dişe dokunur şekilde telefonları satın başka bişey isteyen olmaz heralde???
Avea ucuz dedik GSMobile'ye geçtik baktım gerçekten uygun 2 ay sonra TL uygulaması devreye girdi, devreye girdiğiyle kalmadı banada girdi.
-3 TL'em var yar yar yar :D
lanet olsun bu ay doğru düzgün nete giremedim :S bi dün akşam San Andreas ı indirdim o biraz kotayı yükseltti yoksa geçen ayın yarısı kadar kota :S 40GB kota bana ne der yaaa.... peder de bi garip bi kaç ay önce 200GB i geçtim ne indiriyon o kadar der ama geçen gelmiş şu filmi indirsene bide filmde maşallah 8GB.... sonra o kadar kota nasıl oluyor deyip duruyor.. ama var bi hile azcık nette geziyim hemen 400-500MB giriyor kotaya....