:)) Ben size söyliyeyim Sadem neler olacağını.. Sg gözlüğü satan firmalar büyük bir zarar yaparak ürünleri piyasadan toplattırırlar... Ve fpr gözlüğü üretmeye başlarlar..
Sony 3D Led TV almak
Katılıyorum, diğer firmaların sonu olacak gibi :)
Fpr gözlüğü üretebileceklerini sanmıyorum, o nedenle Sg gözlükle ürettikleri 3D tv'leri satmanın yollarını aramaya çalışacaklar, Lg'nin 3D led, full hd, simart ve sinema çeşitleri varken biraz değil bayağı zor ama.
Biraz araştırma yapan birisi sg gözlüklerinin göz sağlığına yaptığı zararları, baş dönmelerini ve mide bulanmalarını öğrense hiç tereddütsüz fpr gözlüğünü tercih eder..
Araştırma yapan kişiler zaten gidip SG gözlüğü almaz.
Millet giriyor teknomarkete. Tamamen satış danışmanlarının yönlendirmesiyle ürün alıyorlar. Bundan dolayı 3d tv alanların çoğu sg gözlüğü, fpr gözlüğü, ekran titremesi, crosstalk vs nedir bilmiyor. Parası var bastırıyor parayı yüklenip getiriyor eve:))
aynen öyle. insan bişey almadan önce kendi bir arastırmalıeğitimin şart olduğu gibi araştırmada şart :)) 3d tv ler internet satış sitelerin fiyatı daha uygun, kampanyaları var ödeme seçenekleri vade farksız taksit imkanlarıyla sunuluyor. Aslında magazalarda inceleyerek karşılaştırma yapacaksın daha gelip internet sitesinde satın alma işlemini yapacaksın. Bu daha mantıklı :)
İnternet satış sitelerinden alışveriş yapmak çok mantıklı olabiliyor ancak her satış sitesinden değil. Güvenilir satış sitelerinden.
tabi ki sonuçta e-ticaret işi yapmış biri olarak çok iyi biliyorum bende :) bir kere büyük bir ürün alacaksan önce arayarak stokta olup olmadığını öğreneceksin daha sonra haftalarca koşmamalısın peşlerinden... Sonu iyi olmuyor çünkü :) Ama büyük e-ticaret sitelerine hiç sormadan da satın alma işlemi yapılabilir. Er ya da geç onların ürünü teslim edeceklerdir ;)
Satış siteleri iyi hoş, güzel promosyon ve kampanyalar yapıyorlar, ayrıca karşılaştırma yapabilmenizi ve tavsiyelerden faydalanmanızada imkan sunuyorlar ama satın alma için çokta doğru bir seçim değiller bence.
Teknomarketlerin satış sitelerinden yararlanılabilir bence.
Size katılıyorum. Ancak satış sitelerinin bize yardımı şöyle olabilir. Biz teknomarketlerde elektronik cihazımızı beğeniriz ve satın almaya karar veririz. Ondan sonra satış sitelerinde kampanyaları, promosyonları karşılaştırmaya başlarız ve uygun fiyatlı olanını alırız..
Tabiki de gözünüzle görmediğiniz ürünü direk internet üzerinde almak olmaz.
Bence kimse almaz, sonuçta o kadar para veriyorsun.
Uğraşmaktan çok para vermeyi seviyorlar.
Ne yalan söyliyeyim LG'nin FPR gözlük teknolojili 3D led, full hd, sinema ve smart tv çeşitlerini gözüm kapalı heryerden alırım.