philips panelleri kimden alıyordu
Sony 3D Led TV almak
Diğer tüm markalarında çok iyi olduğu noktalar var ama lg kadar tüm iyileri bünyesinde barındıran bir marka yok, uygun fiyat gibi, fpr gözlük gibi, en iyi çeviri özelliği ve geniş bakış açısı gibi gibi ...
Danini Philips'te de fpr gözlüğü var. Bundan dolayı tercih ederdiniz değil mi? Bu iki markanın arasında Lg'yi tercih etmenizdeki neden Philips'e göre uygun fiyatlı oluşu mu?
Evet fpr gözlüğü lg'de philips'te kullanıyor, hatta philipsin panellerinide lg yapıyor, ama arada yinede çok fark var, bu fark fiyat farkı değil. LG'nin panellerinin görüntü kalitesi ve parlaklığı çok daha iyi, çünkü her firma televizyonlarında kendi görüntü işlemcilerini kullanıyor ve lg'nin görüntü işlemcisi çok daha iyi, bence daninide bunun farkındaki seçimini lg'den yana kullandı.
lg görüntü kalitesinde iyidir zaten danini :) sony de iyidir ama panellerini vs farklı firmalara üretmekte ben o yüzden sony yi tercih etmem artı fiyatıda uçuk ürünlerinin ya :)Sony tartışmasız çok iyi bir marka. Ancak dediğiniz gibi fiyatları çok fazla. Ben de bu yüzden Lg'yi tercih ve tavsiye ediyorum. Hem teknolojisi iyi hem de uygun fiyatı..
Sony tartışmasız çok iyi bir marka. Ancak dediğiniz gibi fiyatları çok fazla. Ben de bu yüzden Lg'yi tercih ve tavsiye ediyorum. Hem teknolojisi iyi hem de uygun fiyatı..Kesinlikle katılıyorum, özelliklede 3D smart TV' lerinin görüntü kalitelerini ve ekran parlaklığını çok beğeniyorum.
Beğenilmeyecek gibi değil sadem. Zaten bu yüzden in iyi 3d tv ünvanını aldı. Smart tv'lerindeki internete bağlanabilme ve magic motion kumandasıyla internette rahatça gezinebilme durumu çok iyi..
Bir televizyonun hem 3D olması hemde smart özelliğine sahip olması gerçekten harika.
Özel bir televizyon Lg'nin smart tv'si. Adı üstünde akıllı. Yapamadığı şey yok. İster çeviri yap film izle, ister oyun oyna, ister internete gir...Teknoloji işte..
İnsan bu 3d özelliğine sahip smart tv'lerin başından kalkmak istemez, kalkamaz da zaten, eğlencenizi bölmenize gerek kalmadan film izlerken yada oyun oynarken aynı ekranda smart menüsünden nete bağlanıp hemen hemen tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.
İnsan bu 3d özelliğine sahip smart tv'lerin başından kalkmak istemez, kalkamaz da zaten, eğlencenizi bölmenize gerek kalmadan film izlerken yada oyun oynarken aynı ekranda smart menüsünden nete bağlanıp hemen hemen tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.Smart tv'nin yanında magic motion kumandası da satın alındıysa eğlencenin keyfine diyecek yok..
Danini magic motion kumandası sadece smart tv'lerde kullanılıyor. Bende 3d led tv var.