tekrar öne geçmek onların elinde ama Samsung eskisi kadar beğenilen bir marka olmaktan çıktı arkadaşlar, LG ise 3D CINEMA TV 'leriyle öne çıkarak 3D monitörleriylede ilerlemeye devam ediyor,
ayrıca projektöreleride çok başarılı ,hepsini 3D özellikli yapmayı ve bunu FPR gözlüğü ile devamlı izlenebilir hale getirmesi çok iyi bir teknoloji olduğunun altını çiziyor zaten.
Sony 3D Led TV almak
tekrar öne geçmek onların elinde ama Samsung eskisi kadar beğenilen bir marka olmaktan çıktı arkadaşlar, LG ise 3D CINEMA TV 'leriyle öne çıkarak 3D monitörleriylede ilerlemeye devam ediyor,
ayrıca projektöreleride çok başarılı ,hepsini 3D özellikli yapmayı ve bunu FPR gözlüğü ile devamlı izlenebilir hale getirmesi çok iyi bir teknoloji olduğunun altını çiziyor zaten.
orasıda öyle tabii.zaten su anda lg 3d tvlerde 1 numara ,panasonicte plazmalarda
panasonic 3D TV 'lerde SG gözlük kullanmasa , FPR gözlüğü kullanılsa ekran olarak başarılı aslında !
ve markalar gittikçe çoğalmakta daha çok seçici oluyoruz böyle oluncada !
evet ben bazen forumlarda hiç duymadığım markaların olumlu yazılarını okuyorum. artık eski markalar dahada iyi olmak zorundalar
benim için Samsung ,LG ,Sony vs. hiç fark etmez ben ürün özelliğine kalitesine bakarım sonuçta marka takıntım yok.
ben bilmediğim markayı kullanmaya çekinirim o yüzdende ilk markaya bakarım . gerçi hersey cabucak değişiyor
valla ben yeni çıkan bir markayı araştırırım eğer iyiyse ve kullananlarda memnunsa alırım
sanyo markasını mesela pek bilmezdim ben. şimdi şimdi öğreniyorum özelliklerini
evet ya forumlarda, yada alışveriş sitelerinde öyle marka adları varki insan şaşıp kalıyor, ne zzaman çıkıyor bu markalar, fiyatlarıda az buz değil büyük marklarla aynı fiyata sahipler, şaka gibi :)
Üründen anlamayan insanlar, hep bir marka üzerine yoğunlaşan insanlar almaya korkar.
Ama mantıklı düşünürsek bilinen markaların başaramadığını bilinmeyen bir marka başarıyorsa eğer ,bu o markayı bilmediğimiz için satın almayacağız anlamına gelmez. Şöyle düşünmek gerekir ki ;
Samsung ,Phılıps,LG vs. vs. bunlarda ilk çıktıklarında bilinmiyordu. Ama insanlar gidip cesaret edip alıp kullanmasaydılar bu kadar yükselemezdiler.
Umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.
Saygılar..
Bazı markalarda birden değil yıllar süren bir emekle alt yapı ve tecrübeyle hak ettiği yere geliyor, mesela LG. LG'nin adını sadece yıllar önce piyasa çıkardığı Chocolate'ta duymuştum ve sadece telefon üretiyor sanıyordum, bugün ise elektronik piyasasını en son teknolojisiyle ele geçirmiş durumda. Birbirinden güzel teknoloji harikalarıyla kendiyle yarışıyor sadece. Özellikle FPR gözlüğünü hayatımıza soktuğu, Sinema 3D TV'leri evimize hatta hayatımıza farklı bir boyut kazandırdı. LG'nin 3D TV teknolojisi sayesinde, baş dönmesi, mide bulantısı ve gözü yormaktan kaynaklanan göz sağlığı bozma riskini tamamen ortadan kaldırarak, kaliteli bir görüntü ve parlaklıkla, sınırsız bir bakış açısı olanağıyla tv izlerken ailecek ve ev ortamında uçlarda bir eğlence yaşama imkanı sunuyor.
Üründen anlamayan insanlar, hep bir marka üzerine yoğunlaşan insanlar almaya korkar.
Ama mantıklı düşünürsek bilinen markaların başaramadığını bilinmeyen bir marka başarıyorsa eğer ,bu o markayı bilmediğimiz için satın almayacağız anlamına gelmez. Şöyle düşünmek gerekir ki ;
Samsung ,Phılıps,LG vs. vs. bunlarda ilk çıktıklarında bilinmiyordu. Ama insanlar gidip cesaret edip alıp kullanmasaydılar bu kadar yükselemezdiler.
Umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.
Saygılar..
üründen anlamayan insanlar almaya korkar demişsiniz bunu nereden çıkartınız. burası yorum sitesi herkes yorumunu ,düşüncesini, kullanım tecrübelirini paylasıyor. ben ilk basta bilmediğim markayı almaya korkarım evet ,buna karsıysanız ona göre belirtirsiniz üründen anlamıyorsunuz gibi bir tabir kullanılmaz. herkes dilediğini beyan eder.
Keşke bir kaç defa okuyupta ne demek istediğimi anlasaydınız.
Ürünün özelliklerini anlamayan sadece markaya güvenerek ürün alan bir çok insan var ,ben burada sadece site içinde olanlar için konuşmuyorum.
Burası yorum sitesi evet ,bende düşüncelerimi söyledim zaten ve söyledikleriminde her zaman arkasında dururum. !
Arkadaşlar sizler LG'le ne zaman, hangi ürünü sayesinde tanıştınız ?
Doğrudur LG'nin en büyük adımı FPR gözlük teknolojili 3D Cinema TV'ler zaten.
Hemde ne fark, FPR gözlükler sayesinde LG fark değil, boyut atladı ve atlattı, rakiplerini geride bıraktığı gibi rakiplerinin işlerini de zorlaştırdı.