Arkadaşlar buraya herkes bu ara en sevdiği strateji oyunu ve onun hakkında detaylı bi çözümleme yazarsa çok sevinirim.Hem değişik oyunları tanımış olur hemde bu oyunlar hakkındaki tavsiyeleri görmemiz bakımından son derece önemlidir...
Strateji Severler!Önerileriniz..
- 1
- 2
Ben pek fazla strateji oyunu sevmem ama son zamanlarda Empire Total War'ü çok beğendim ve tavsiye ederim özellikle Osmanlı askerlerinin komutlara verdiği Türkçe tepkiler adamı tam savaş havasına sokuyor Biraz daha eskiye dönecek olursak Imperıum Romanum da baya dikkatimi çekmiş , iyi bir oyundur onda Empire'daki gibi savaşlar görmek pek mümkün değil ama yine piyasadaki strateji oyunlarının ortalamasını geçecek bir oyun. Unutmadan Lord Of The Rings de var özellikle Conquest ile bana göre harikalar yaratmıyor pek sevmedim ama seriyi takip edenler için tatmin edici olabilir.
İnternet'ten Gladiatus Pc'de Age Of Empires 3
rise of nations,age of empires 3,world in conflict
command and conquer 3 tiberium wars kane edition
çok güzel bir savaş strateji oyunu 2047 li yıllar alınmış
gelecekteki teknolojiyi kullanarak savaşıyorsun
birsürü modern araçlar var
ve strateji oyunlarında favorilerimden
Tek gecerim Age Of Empires 3. yamalarıda var guzel oluyo .mesela bız arkadaslarla asian dynasties yamasını oynuyoruz.baya da ıyı sarıyo...
Age Of Empires 4 çıkacakmı ?
YasinCAge Of Empires 4 çıkacakmı ?büyük ihtimal çıkacak
fasterdemArkadaşlar buraya herkes bu ara en sevdiği strateji oyunu ve onun hakkında detaylı bi çözümleme yazarsa çok sevinirim.Hem değişik oyunları tanımış olur hemde bu oyunlar hakkındaki tavsiyeleri görmemiz bakımından son derece önemlidir...bana sorarsan aoe 3 ve empire eart 3 ve c&c generals zero hour derim güzel oyunlar
1-lord of the rings rise of the witch king
2-cc tiberium wars 3 kane edition
3- empire eart 3
fasterdemArkadaşlar buraya herkes bu ara en sevdiği strateji oyunu ve onun hakkında detaylı bi çözümleme yazarsa çok sevinirim.Hem değişik oyunları tanımış olur hemde bu oyunlar hakkındaki tavsiyeleri görmemiz bakımından son derece önemlidir...hocam benim rolümü almışın scarface bendim
ayrıca age of emprise çok süper bazen beynim uyuşurdu o oyunu oynarken ama 2.8ghz duo işlemcili 512 ramli 128 mb ekran kartlıve 2.00 hhz duo işlemcili ve 1gb ramli 256 mb ekran kartlı diz üstüm age of emprisın en son çıkan versiyonunu çalıştırmıyor bu tür oyunları yaparken daha az sistem gereksinimi istemeleri daha iyi olur
Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 09 Mayıs 2009 23:31
1-Red Alert 3
2-Age Of Empires III
3-The Lord of the Rings Conquest
4-Warcraft III
5-World of Warcraft Lich King
Kendi Oyun Arşivimden Derledim.. Tümünü Oynadım :) En İdeal Strateji Oyunları..
age of empires 3 güzel diyorsanız siz stratejiden anlamıyorsunuz derim ne bir taktik anlayışı var ne grafikler ne kaynak toplama sistemi ne 3 boyut sana önerebileceğim stronghold serisi ve total war serisi özellikler etw stronghold da ise legend i oynamanı tavsiye etmem biraz mitolojiye kaçmışlar eğer 2.dünya savaşı ile ilgili strateji istiyorsan company of heroes-tales of war grafikleri müthiş yeni nesin 4x strateji uygulanıyor yeni çıktı sayılır men of warda grafikleri açısından seni tatmin edebilir.
sttrateji diyince kendimi tutamıyorum.age of un hakkını yemek istemiyorum ama artık demode oldu hele 3. oyunu berbat1
- 1
- 2