Tom Sawyer-Oxford Yayınları(Mark Twain)
9.Hariciye Koğuşu-Peyami Safa
Şu an okuduğunuz kitap...
can dündar uzaklar hiddetle tavsiye ederim
Geçen(biraz önce sildiğim) mesajımda Doğan Cüceloğlu'nun bir kitabını okuyacağımı yazmıştım. Ama fazla sıkıcı geldi, bu nedenle Aziz Nesin'in "Şimdi Avrupa"sını okudum. Şu anda da zaman buldukça Hıfzı Topuz'un "Özgürlüğe Kurşun"unu okuyorum.
suç ve ceza dostoyevski okuyorum çok heyecanlı
İnsana Ne kadar toprak lazım - Tolstoy
Stephen King - Gece Yarısını 2 Geçe
İkinci el buldum. Yoksa King'in romanlarını şimdi alamıyorum.
İki Şehrin Hikayesi - Charles Dickens
Yeni başladım, bakalım güzel mi.
Kamu Ekonomisi Analizi - Hülya Kirmanoğlu
Vizelere yani Nisan'ın ilk haftasına kadar 280 sayfalık kitabı bitirmeliyim.. Saolsun aynı zamanda kitabın yazarı hocamız böyle uygun gördü..
Merhaba Arkadaşlar, The Secret (sır) kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum !!! Mutlaka ama Mutlaka okuyun "İsteyince herşey oluyor" sır'a sizde vakıf olun !!!
Sait Faik'in, Şahmerdan - Lüzumsuz Adam isimli kitabını okuyorum. Bilgi Yayınevi'nden çıkan kitap, Bütün Eserleri serisinin 2. kitabı.
Kuyucaklı Yusuf- Sabahattin Ali
ben NUTUK - Mustafa Kemal ATATÜRK okuyorum herkezin okumasını da tavsiye ederim.
Ömür boyu aşk - Cemil Tokpınar
Kitap en çok satanlar listesindeymiş. Annemin tavsiyesiyle önce internetten araştırdım. Web sitesi de varmış yazar ve kitap hakkında da bilgiler mevcut. Kitabı da satın aldım. Ailevi sorunlara ışık tutabilecek bir kitaba benziyor.
Murad Metodu Dr.Howard Murad güzellik ve cilt bakımı üzerine yazılmış muhteşem bir kitap
XxXDaRKoXxXAyşegül'ün maceralarıBence çok komik değil
Bu hayat sizin İpek ongun okuduğum 2. kitap bence herkes kitap okumalı.Okudukça göreceksiniz ki ufkunuz , hayata ve olaylara bakış açınız değişecek.
harek@yokki'Mutlak irade'Yalan Söyleyen Tarih Utansın Serisinin Hangi kitabı var şu anda elinde acaba? Bildiğim kadarı ile 3 cilt ten oluşuyor ben taşındıktan sodnra ilk cildini bulamadım. Bu arada kitap yeniden basılmış bunu da öğrenmiş oldum. Bendeki 3. cildinin basım tarihi 1976 :D benden bi 10 yaş büyük bu kitap ama babamın muazzam kitap arşivinde görünce ilgimi çekti ve okudum cidden güzel bir kitaptır.
Mehmet Ali Şadoğlu
'Yalan söyleyen tarih utansın'
Mustafa MüftüoğSon okuduğum kitap: Küçük Şeyler - Üstün DÖKMEN
şu anda okumakta olduğum kitap : TANRI'NIN DOĞUM GÜNÜ Burak Özdemir
hasibe yani böyle bir pst kasma qörmedim
şuan Turgut Özakman -Şu Çılgın Türkler 2 - Diriliş "Çanakkale 1915"
Buz Kapanı - Glenn MEADE.. J-C Grangé sevipte tüm kitaplarını bitirenlere Glenn Meade önerebilirim.