erdem187Harry Potter okudum 7. kitabını..Normalde ilk başlarda sevmezdim ama Felsefe Taşı'nı okuduktan sonra filmlerini bile seyretmeye başladım....harry potter kitaplarını nereden bulabilirim ve ya internette varmı?(indirilebilecek şekilde)
Şu an okuduğunuz kitap...
"Dünya'nın Yeni Efendileri" John Pilger
uyan türkiye --metin aydogdu -karanlıga okunan ezanlar nihat genç --- karadenizin kıyıcıgında rıfat ılgaz ---cem sultan
şu an bunlar var elimde ilk ikisi bitti :)
Haldun Taner - Koyma Akıl, Oyma Akıl
yeni bir kitaba başladım "SUÇ VE CEZA" Fyodor Mihailoviç Dostoyevsk
Sınav olacağım için yakın zamanda Martı(Ricard Bach) ve Beyaz Gemi(Cengiz Aytmatov)'yi okuyacağım. Onlar bitince Ece Temelkuran'ın Ağrı'nın Derinliği kitabını okumayı düşünüyorum.
ÜÇÜNCÜ GÖZ YENİ BİTTİ ŞU ANDA BABA VE PİÇİ OKUMAKTAYIM...
Arızalı Erkekler - Güler Kazmacı
tavsiye ederim mutlaka okuyun:) özelliklede kızlar okusun... bilmediği gerçeklerle karşılaşmadan önce iyi olur öğrenmeleri bazı şeyleri:))
en kısa zamanda maxime chattam-kaosun sırlarına başlamayı düşünüyorum...
RazorbackArızalı Erkekler - Güler Kazmacıkızlar okusun derkene sen neden okuyosun abicim???tavsiye ederim mutlaka okuyun:) özelliklede kızlar okusun... bilmediği gerçeklerle karşılaşmadan önce iyi olur öğrenmeleri bazı şeyleri:))
Evet bende düzceli mehmeti ısrarlar tavsiye ederim
Düzceli mehmet hikayesini bizzat halit ertuğrul'dan dinlemekte nasip oldu.
Halit ertuğrul'un öğrencisi düzceli mehmet bu gerçek bir hayat hikayesidir,
düzceli mehmet okul zamanlarında halit ertuğrulu ziyaret gitmiş ve hediye götürmüş hediye kutusu ü<erinde düzceli mehmet yazmaktaymış ve halit ertuğrul o kutuyu halen saklamaktadır.
konu hortlamış ama neyse yinede güncel...
atomaltı parçacıklar -steven weinberg-tübitak yayınları
es-lowdigital kale : danŞu sınav için verilen kitap bitse ben de bunu okumayı düşünüyorum.
METAL FIRTINA HERKEZE AVİSY EDERİM
operasyon ergenekon samıl tayyar ın cok etkıleyıcı bı kıtap