Şu an okuduğunuz kitabın ismini paylaşalım :)
Atatürk'ün yönetim ve liderlik sırları - İlhan Bahar
Şu an okuduğunuz kitabın ismini paylaşalım :)
Atatürk'ün yönetim ve liderlik sırları - İlhan Bahar
Kitap okumak güzel bir şey ama ben okumuyorum.Ben şu ana kadar bir tek ÇOCUK KALBİ adlı kitabı okudum.Oda dershanede sınav vardı,o yüzden zorunlu kaldım yani
samet1986Şu an okuduğunuz kitabın ismini paylaşalım :)Samet'cim bu aralar kitap okuyamıyorum ama ilgimi çeken hertürden türkçe ve ingilizce yazı ve makalelere ağırlık veriyorum. Senin okuduğun gibi bir kitabı alıp içine dalmak ta bambaşka bir okuma zevki biliyorum.
Atatürk'ün yönetim ve liderlik sırları - İlhan
Harry Potter okudum 7. kitabını..Normalde ilk başlarda sevmezdim ama Felsefe Taşı'nı okuduktan sonra filmlerini bile seyretmeye başladım....
Ben kitap okumayı hiç sevmiyorum.30-40 sayfadan sonra sıkılıyorum ve bırakıyorum.Ama dergi,gazete,broşür fln okumayı çok seviyorum..
Resat Nuri Guntekin-Andolu Notları 1-2
Haldun Taner-Şişhane'ye Yagmur Yagıyordu
make-believeBu tür kitaplarda dediğin gibi insan tarihin derinliklerine gidiyor abi. Özellikle okuduğum kitap Atatürk'ü net bir şekilde anlatıyor. Ve her gencin de okuması gereken kitap bence.samet1986Şu an okuduğunuz kitabın ismini paylaşalım :)Samet'cim bu aralar kitap okuyamıyorum ama ilgimi çeken hertürden türkçe ve ingilizce yazı ve makalelere ağırlık veriyorum. Senin okuduğun gibi bir kitabı alıp içine dalmak ta bambaşka bir okuma zevki biliyorum.
Atatürk'ün yönetim ve liderlik sırları - İlhan
amin maalouf-yolların başlangıcı
kitap okuma alışkanlığı olmayanlara veya sevmeyenlere geçmişte okuduğum en güzel kitap olan düzceli mehmet i tavsiye ederim.. başka bir versiyonunu da okuyun eğer çok beğenirseniz o da kendini arayan adam.. ikisininde yazarı halit ertuğrul.
düzceli mehmedi 3 günde bitirmiştim. ince bir kitap zaten okuyun gerçekten bazı konularda bilmediğiniz çok şey olduğunu görürsünüz...
Test kitabının sorularını okuyorum olur mu?
XxXDaRKoXxXTest kitabının sorularını okuyorum olur mu?Ya bi konunun da civigini cikarmayin arkadas n'olur ya.Ciddi bir paylasim yapılıyor.Lutfen ama lutfen.Nasıl bir mantık bu ya.
Love Or Money diye iğrenç,ingilizce bir kitap okuyorum
ufuksşaka değil o da bir kitap sen 1 paragrafta Anlam veya Yorum testi kaç dakika da bitiyotr biliyor musun?XxXDaRKoXxXTest kitabının sorularını okuyorum olur mu?Ya bi konunun da civigini cikarmayin arkadas n'olur ya.Ciddi bir paylasim yapılıyor.Lutfen ama lutfen.Nasıl bir mantık bu ya.
Ama amaçları farklı. Test çözmek ile kitap okumak arasında dağlar kadar fark var.
'Mutlak irade'
Mehmet Ali Şadoğlu
'Yalan söyleyen tarih utansın'
Mustafa Müftüoğlu
Çeşitli Yönleri ile Silvan - Yaşar Parlak, 1997, 168 S., Ankara.
Silvan'ın ekonomik ve tarihsel yapısı üzerine ödevim var da mecburen okuyorum..
Bu aralar pek okuyamıyorum ama okursam genelde dragonlance ve forgotten realms, DarkSun serisi fantastık bılım kurgu kıtaplarını çok sevıyorum.Özellikle Dragonlance serısı baya buyuk bır dunya.. yaklaşık 50-60 kıtap var. Şiddetle tavsiye ederim...
Ama herkesin başucunda bulunması şart kitap serisinin başında LOTR gelir. Fantastık bılım kurgunun holy bible diyebilirim..(FRP oynayanlar bilir.)
1.5 ay önce Buket Uzuner'in Gelibolu romanını bitirdim. şuan Ayşe Kulin'den Köprü'yü okuyorum
güneydoğudan öyküler2. güzel bir kitap
1'i de var öneririm okumak isteyen olursa
saygılar..
ben elimden geldiğince yardırırım kitapları özellikle polisiye bilimkurgu ve yerealtı tarzı okurum... boris wian ,bukowski maxime chattam ,don brown vs... herseyin fazlası zarar olduğu gibi bunun fazlasıda içe kapatır ve güvensizlik verir... entellektüel kırılma noktasını aşabilirse insan guru olur ama 1000 de 1... bilgisayar gurularına bukowski yi tavsiye ederim belden aşağı ve akıcı yazar :))))
herkese ii şanslar ii paylaşıımlar