H@ckerCesur
@fsazil arkadaşım yazını bir nefeste okudum. Ben de benzer düşüncelere sahip olsam da herkes farklı düşünceye sahip ve kimse kimsenin düşüncesini kolay kolay degiştiremez.
Herkes istedigi şeye inanmakta özgürdür.
Sabahın beşi olmuş burdayım. Konuyu takip ettim tekrardan. Her kafadan bir ses var.
Yorumsuz bir resim ekleyecem. Microsoftun orjinal sitesinden. Koca bir firma korsanı bu kadar kolay nasıl kabullenebilir ki ?
İşte Resim:
Merhaba, Bilginin ve Bilgi Paylaşımının Yeri, Saati Zamanı ve Süreci Olmaz...
ki Bu Konuda Korsanlığın Ne Derecede Olduğuna Dair Uzun Yazılara Yer Verdim Bu Başlık Altında.
Konuya İstinaden;
Microsoft Türkiye Sayfası Üzerinde '' Koca bir firma korsanı bu kadar kolay nasıl kabullenebilir ki '' Gibi Bir İfade,Serzenişin Altında Yatan Neden Nedir.?
Ayrıca Kaynak Gösterdiğiniz Microsoft TR nin Genel Müdürü Dahil , Önde Gelen Yetkilileri Yöneticileri Kısmı ile Görüşüyorum Bizzat. ve Yeri Doldurulmayacak Çok Değerli Yöneticilerimizdir. Bahsini Etmek İstediğiniz Konuda Zaaf Gösterileceğinide Düşünmüyorum. Yok Burada Yazmak İstemedğiniz Özel Bir Nedeniniz Varsada Bunu PM den Sorabilirsiniz'de.
Çünkü Böyle Bir Lanse ve Nuansta Bulunduğunuza Göre,
Sanırım Yok.
Siz Böyle Bir Konuda , Hangi Kanıda Bu Teze Vardığınızı Açıkçası Merak Ettim.
Bu Tür Mesajları Ortaya Atarken , Lütfen İfade Ettiğiniz Gibi Kendi Görüşünüzü Yansıtınız. Ortaya Ziyaretçileri Yanıltacak ve Bir Şey Varmış Gibi Yanıltıya Düşürecek Bir Sebep Göstermek Doğru Bir Yaklaşım ve Paylaşım Olmayacağını Unutmayalım.
Şayet; Varsa Bilgi, Belge ve Bulgunuz Bunuda Açıklayınız.
Ulusal Olarak Korsanlığın Bizi Etkilediği Gerçeğinide Unutmamanız Gerekir.Sadece Yazılımcı Firmamıza Zarar Vermiyor.
İsterseniz Konu Hakkında http://www.microsoft.com/turkiye/korsanyazilim/risk.mspx Linki Ziyaret Edebilirsiniz..
İyi Sabahlar.