Merhaba arkadaşlar Windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemine ve imzadaki donanımlara sahibim. Medya canavarı biri olarak 720p - 1080p / blueray / dvd / hd videolar indirmekte ve izlemekteyim. Tavsiye beklediğim konu ise player tüm bu formatları açacak , ses ve görüntü kalitesi kusursuza yakın olacak ücretli veya ücretsiz farketmez bir media player önermenizi bekliyorum. wmp 11 - winamp - Media player classic ( K-Lite 5.1.0) - KM Player / denediklerim olur ve media player classic teki görüntüyü hiç biri veremedi. Sizce Var mı ? benim ihtiyacımı karşılayabilecek bir media oynatıcı.
Tavsiyenizi Bekliyorum.
cyberlink power dvd var guzeldir kendi codecleri falan var superdir
Windows 7 ile gelen WMP 12 tatmin etmedi mi sizi ?
Birde şuana kadar benimde izlemediğim tür video azdır Windows 7 de hiçbirinde kodek sıkıntısı çekmedim.
WMP 12 dışında herhangi bir öneri bekliyorsanız. VLC Player'ı deneyin birde.
Ama biliyorsunuz görüntü kalitesi playerdan daha çok videonun ve donanımın kalitesi ile ilgilidir.
WMP 12 ile media player classicte aynı anda 720P blueray bir film açtım classic daha net ve hoş görüntü verdi vlc player' ı deneyeceğim teşekkürler
K-Lite 5.1.0 ile gelen Media Player Classic / ekran görüntüsü
Vlc VideoLan 1.0.1 / ekran görüntüsü
ŞİMDİLİK KAZANAN /// VLC VideoLAN 1.0.1
SONRAKİ KARŞILAŞTIRMA
Vlc VideoLan 1.0.1 ( vs ) CyberLink powerDVD 9 Ultra
parlak gozukuyor ama rengide biraz silik gosteriyor
kantaris ve smpayer 2 sinide dene.
K-Lite / 5.1.0 Full / Media Player Classic /// ekran görüntüsü
ArcSoft Total Media Theatre 3 Platinum /// ekran görüntüsü
KAZANAN /// BENCE
ArcSoft Total Media Theatre 3 Platinum /// SİZCE ?<
birinde 4 3 normal mod acmis digeri 16 9 resim öyle cikacak tabiki.
Yâni...Windows 7 ile gelen WMP 12 tatmin etmedi mi sizi ?
Birde şuana kadar benimde izlemediğim tür video azdır Windows 7 de hiçbirinde kodek sıkıntısı çekmedim.
WMP 12 dışında herhangi bir öneri bekliyorsanız. VLC Player'ı deneyin birde.
Ama biliyorsunuz görüntü kalitesi playerdan daha çok videonun ve donanımın kalitesi ile ilgilidir.