Merhaba arkadaşlar Windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemine ve imzadaki donanımlara sahibim. Medya canavarı biri olarak 720p - 1080p / blueray / dvd / hd videolar indirmekte ve izlemekteyim. Tavsiye beklediğim konu ise player tüm bu formatları açacak , ses ve görüntü kalitesi kusursuza yakın olacak ücretli veya ücretsiz farketmez bir media player önermenizi bekliyorum. wmp 11 - winamp - Media player classic ( K-Lite 5.1.0) - KM Player / denediklerim olur ve media player classic teki görüntüyü hiç biri veremedi. Sizce Var mı ? benim ihtiyacımı karşılayabilecek bir media oynatıcı.
Tavsiyenizi Bekliyorum.
cyberlink power dvd var guzeldir kendi codecleri falan var superdir
Windows 7 ile gelen WMP 12 tatmin etmedi mi sizi ?
Birde şuana kadar benimde izlemediğim tür video azdır Windows 7 de hiçbirinde kodek sıkıntısı çekmedim.
WMP 12 dışında herhangi bir öneri bekliyorsanız. VLC Player'ı deneyin birde.
Ama biliyorsunuz görüntü kalitesi playerdan daha çok videonun ve donanımın kalitesi ile ilgilidir.
Windows 7 ile gelen WMP 12 tatmin etmedi mi sizi ?WMP 12 ile media player classicte aynı anda 720P blueray bir film açtım classic daha net ve hoş görüntü verdi vlc player' ı deneyeceğim teşekkürlerBirde şuana kadar benimde izlemediğim tür video azdır Windows 7 de hiçbirinde kodek sıkıntısı çekmedim.
K-Lite 5.1.0 ile gelen Media Player Classic / ekran görüntüsü
Vlc VideoLan 1.0.1 / ekran görüntüsü
ŞİMDİLİK KAZANAN /// VLC VideoLAN 1.0.1
SONRAKİ KARŞILAŞTIRMA
Vlc VideoLan 1.0.1 ( vs ) CyberLink powerDVD 9 Ultra
parlak gozukuyor ama rengide biraz silik gosteriyor
kantaris ve smpayer 2 sinide dene.
K-Lite / 5.1.0 Full / Media Player Classic /// ekran görüntüsü
ArcSoft Total Media Theatre 3 Platinum /// ekran görüntüsü
KAZANAN /// BENCE
ArcSoft Total Media Theatre 3 Platinum /// SİZCE ?<
birinde 4 3 normal mod acmis digeri 16 9 resim öyle cikacak tabiki.
Windows 7 ile gelen WMP 12 tatmin etmedi mi sizi ?Yâni...
Birde şuana kadar benimde izlemediğim tür video azdır Windows 7 de hiçbirinde kodek sıkıntısı çekmedim.
Ama biliyorsunuz görüntü kalitesi playerdan daha çok videonun ve donanımın kalitesi ile ilgilidir.