SAMSUNG 923NW yerine
SAMSUNG 2233sw 120tl fazla vererek kardeşine daha güzel bir kıyak geçebilirsin :)
seçim senin ama benim topladığım sistemle ilgili bilgi almak istersen yardımcı olabilirim.
--------------------------------
Bu konuda haklisin ilk basta bunlari sepete eklerken fiyata cok bakmistim yalnizca anakart bellek ve islemci onemliydi geri kalan cok onemli degil sonucta oyun oynamaktan cok calisma amacli kullanilacagi icin. Ama su asamada sanirim daha buyuk bir monitor en azindan dvi olmasi gerektigini dusunuyorum. Harddiskleri de degistirebilirim Ama o zaman iki tane almayi dusundugum icin direk fiyata odakli olarak daha onceden kullandigim samsunlari sectim. WD de kullaniyorum suanda onlarda iyi ama su anda kesin karar vermis degilim. Raid 1 yapsam iki harddiskle yalnizca sistem ve uygulamalar calissa sonradan ucuncu bir hdd yi de yedek , belge calismalari saklamasi icin eklesem diye dusundum ama henuz karar veremedim. Anakarti ozellikle sectim sonucta iki anakart var ayni chipsetle biri asus digeri gigabyte ikiside 16gb max ram destekliyor ve fiyatlari ayni . Ozellikle yabanci forumlarda guzel seyler okudugum icin asusta karar kildim ayrica sanirim kuzey kopru sogutmasinin olmasi da arti birseydi karar vermemde simdi hatirlamiyorum . Ama sogledigini goz onune alip tekrar asus ve gigabyte urunlerini karstilastiricam.