kardeş bana da bir tane davetiye yollarmısın. mukay16@hotmail.com
turktorrent.biz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.mukay16kardeş bana da bir tane davetiye yollarmısın. mukay16@hotmail.comEmail basari ile yollandi!
önemsizlere ve gelen kutusuna baktım gelmemiş.
kardeş önemsizlere ve gelen kutusuna baktım gelmemiş.
Email basari ile yollandi! yazıyor. Bekle biraz.
kardeş daha gelmedi şu senin davetiyen.
Sorun var galiba elimden geleni yaptım davetiye işlemiyor.
resmen dalga geçtin benle. artık ne diyeyim ben sana ........
mukay16resmen dalga geçtin benle. artık ne diyeyim ben sana ........Dostum ben kimseyle dalga geçmedim. Resime bakarsan ve buradakileri okursan iyi niyetimi göstrerek sana davetiye göndermeye çalıştım. Ama sitedi sistem davetiye olarak göstermiyor.
cipram'dan alıntı:
enfexcia@hotmail.com davetiye kalı ise banada bitan yollarsan çok sevinirim
gonderdim ispartam kardeş bana gelmedi mailime baktım ama yok
mukay16resmen dalga geçtin benle. artık ne diyeyim ben sana ........bana ozel msj atarmisin ne nick ve sifre istedigini bide msn tabi ben actirayim uyelik
cipramcipram'dan alıntı:valla yollandi yaziyor istersen bana ozel msj at msn ini ordan konusalim
enfexcia@hotmail.com davetiye kalı ise banada bitan yollarsan çok sevinirimgonderdim ispartam kardeş bana gelmedi mailime baktım ama
Ya kardeşim ben sana niye özel mesaj atacam diğer davetiye isteyenlere yolladığın gibi yapsana .Anladım herkes benle kafa buluyor bugün . Allahınınızdan bulun emi... artık davetiye falan istemiyorum .......
ya kardeşim sizden davetiye mavetiye istemiyom artık.
bir daha davetiye falan istemiyecem .bir başka forumda da istedim yollandı dedi , gelmedi dedim adam bir daha niye istiyorsun dedi. Burda da aynı olay ya kardeşim ne geçiyor elinize onu anlamadım.eğer birisi benden davetiye isteseydi ben varsa verirdim yoksa yok derdim veya vermek istemiyorsam veremem derdim.
Banada göndere bilirsen çok sevinirim, mail adresim:uny_gfb06_tr@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler ii çalışmalar dilerim...
TURKTORRENT sitesine kayıt olmak istiyorum davatiye gönderirseniz sevinirim adresim kubali036@hotmail.com
mukay16bir daha davetiye falan istemiyecem .bir başka forumda da istedim yollandı dedi , gelmedi dedim adam bir daha niye istiyorsun dedi. Burda da aynı olay ya kardeşim ne geçiyor elinize onu anlamadım.eğer birisi benden davetiye isteseydi ben varsa verirdim yoksa yok derdim veya vermek istemiyorsam veremem derdim.dostum cok ozur dilerim bugun ogrendim yoneticilerden meger sistemde sorun varmis yeni servere gecince mailler calismamis sorun davetiyeler kimseye gelmemis ben durum duzelince isteyen herkese verecegim yeniden ozur dilerim
birtane de bana yollarmısın jcyazar@gmail.com
davetiye alabilirmiyim isamo_05@hotmail.com
yolladım qelmezse linkden kayıt ol