banada yollayabilir misin arkadaşım
gustiaydogan@yahoo.com
turktorrent.biz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşım rica etsem banada yollayabilirmisin??
şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar kusura bakmayın zahmet olacak ama elinde turktorrent.biz üyeliği olan arkadaş varsa paylaşabilir mi? şimdiden teşekkürler/ggulmez36@gmail.com
selam bende istiyorum bitane davetiye var ise loxibin@gmail.com teşekkür.
kısa bir süre için yüelik alımı açılmış şimdi bana mesaj geldi:D..deneyin şansınızı...
ayrıca turktorrent.biz sitesindeki yazıda..
@hotmail, @live, @msn adreslerine bizim sitemizden mail gitmior, lutfen baska email adresi kullanin Davetiye icin (BuSorunu cozdugumuzde bu Mesaj silinecektir.)
yazıyor dikkatinize yukardaki adreslere davetiye gitmezz..
loxibinselam bende istiyorum bitane davetiye var ise loxibin@gmail.com teşekkür.sana davetiye yolladım mailine bakman yeterli....
erdem187Bu ne ya kişilerin çoğu torrent davetiyesi istemek amacıyla siteye üye oluyor...yani?
site kurallarına mı aykırı
tşkler gönderirseniz sevinirim.
uyelik kisa sure icin acildi arkadaslar hemen uye olun
en son yoladigim davetiyeden sonraki dostlar uye olsun
davetiyeye gecince davm ederiz
kardes bana da varsa torrentturk.biz davetiyesi yolluyabilirmisin şimdiden tsk... simyaci_mustafa@hotmail.com simyaci_mustafa@mynet.com
zaten kayitli imissin simyaci_mustafa@mynet.com
varmi baska isteyen dostlar buraya yazin yada bana pm atin (ozel msj)
Shadow_BoYArkadaşım sana zahmet banada davetiye gönderir misin ?gonderdim hayirli olsun hele
ispartamgonderdim hayirli olsun heleKöSe32 sağol kardeş
sevdaninrengi77@hotmail.com bir davetiye de ben rica etsem teşekkür ederim
blueboytr@gmail.com bir davetiye de ben rica edebilirmyim. teşekkürler.
blueboytrblueboytr@gmail.com bir davetiye de ben rica edebilirmyim. teşekkürler.gonderdim
slm banada davetiye yollar mısın dexintuning@hotmail.com
banada yollarsanız sevinirim. batufan92@hotmail.com
ikinizede gonderdim
not::msj onemsizlere gitmis olabilir iyi kontrol edin :D
bana bi davetiye gonderirseniz cok sevinirim mustafa386@hotmail.com
kardeş bir davetiyede bana gönderirsen memnun olurum black_rose_hakan@hotmail.com
torrentler eskidi artik. windows kullanir gibi dosya paylasinina ne dersiniz.
sinir yok bekleme yok reklam yok para odeme yok.
denemek sitemizi ziyaret ediniz. kullanici adi : test sifre : test
artik bunaltici dosya upload sitelerine son windows unuzdan dosya yukler gibi islem yapacaksiniz. inanamayacaksiniz..