Öğretmen olarak bilirim:))
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Coşkun OLCAÖğretmen olarak bilirim:))Üniversite sınavlarıyla başı belada olan biri hiç geçinemez
Onuuur eeeee şey
Kem küm ebele übele...
İyi bilirik, güzel espirili konularıyla bizi güldürmektedir.
Borga-xOnuuur eeeee şeyBilgisayar ustası...Kem küm ebele übele...
()
İyi bilirik, güzel espirili konularıyla bizi güldürmektedir.
OnnuuRÜniversite sınavlarıyla başı belada olan biri hiç geçinemezYok be OnnuuR o kadarda değil abartma daha yeni adım attım üniversiteye:)) Bu arada bana Borga abi geldi forumda örnek aldığım bir insandır babadır (hem forumda hemde aile babasıdır:))edit:Bak yha OnnuuR girdi araya OnnuuR'u 9 saniye ile benden hızlı olarak bilirim:)))
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (17380) ~ 04 Eylül 2008 17:28
Coşkun OLCAYok be OnnuuR o kadarda değil abartma daha yeni adım attım üniversiteye:)) Bu arada bana Borga abi geldi forumda örnek aldığım bir insandır babadır (hem forumda hemde aile babasıdır:))Eheheedit:Bak yha OnnuuR girdi araya OnnuuR'u 9 saniye ile benden hızlı olarak bilirim:)))
SeLCuK_61 eski konuları hortlatmayı bırak!
CHIP msn grubu kurucusu olarak bilirdim,hala biliyorum. :D:D
CHIP MSN grubu mu nasıl oluyo o.
İyi bilirdim.
PSP sahibi olarak bilirdim. Kendisine Ö.M. atarak detayları öğrenebilirsin.
ErhanTiryakioğlu'na mesaj atarsa ondan da cevap alabileceğini bildiğim bir üye üstteki.
Teşekkür ettiğim üye olarak bilirdim :D
bana sıra gelince ESKİ KONULARI HATIRLATMAYI BIRAK diyip kendine ve başkalarına gelince eğlenmesini HAK gören !!
PC ve Teknolojiye meraklı, kendini geliştirmeye yönelen birine benziyor.(Profilini incelediqim kadarıyla) xD
ßende tanımıorm ama forumda flan mesajlarını qörüorm..
Eskilerdenim ama o kadar deil ya daha cocuum Aslnda 2007 deil 2006 flan da bu 2. üyeliqimdi xD