Webmaster'imiz kürşat abimiz...
:)
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Üsttekini az bişi tanımaya başladım Öss öğrencisi. Ben geçen sene atlattım çok şükür Darısı başına.
Tanıyacağız inşallah yavaş yavaş. Daha yeni sayılırım
üsteki psikopat sanki öle görünüo
Ben mi yoksa benim üstümdeki mi
Volkan bak sana piskopat diyor
Emre1990'ı tanımıyorum ama avatar'ı legolas :) Legolası severim.Demek ki seni de severim :)
bu çocuğa alışamadım gitti...
nickdeki harflerden dolayı heralde.
Yok ya ben pisikopat felan degilim avatardan dolayı ise o helsing
Razorback tanımıyorum
Razorbackbu çocuğa alışamadım gitti...Bana alışmaya mı çalışıyorsun günlerdir
En kolay isim benim neden zor anlamıyorum.OMER kelimesindeki her harften 4 tane var işteOyuna devam ediyorum.
swordmaster_65 = Erdem yakın arkadaşlarından biri.Bende severim.
*Serkan abi bir yorum yazsın hayatını yazıyım size
OOOOMMMMEEEERRRR uf yazmaya uraşmadım direk kopyala yapışdır yaptım.
Nese Ömer iyi we çabuk öğrenen biri.
Abi illa OOOOMMMMEEEERRRR yazmaya gerek yok çarpmanın dağılma özelliğini kullanabilirsiniz.4.(OMER), bu kadar..
Nickinden de anlaşıldığı gibi oyuncu, profilinde yazdığına göre programcı ve mesajlarından anladığım kadarıyla bilgili biri..
Serinkanlı ve güleryüzlü bır kardeşim. Compexde tanıştık yuzyuze severim kendisini.
Aha bana borga abi geldi
Onu anlatmaya gerek yok herhal forumumuzun borga abisi işte
Kendisini yüzyüze tanımasamda cok iyi bir abimiz
OOOOMMMMEEEERRRRRazorbackbu çocuğa alışamadım gitti...Bana alışmaya mı çalışıyorsun günlerdir
En kolay isim benim neden zor anlamıyorum.OMER kelimesindeki her harften 4 tane var işte
omer çok boş hiçbir işe yaramayan mesajlar atan üyelerden birisin ve nickinde bu şekilde olduğu için forumun geometrisini bozuyorsun ve çok iticisin. bunu direk söylemedim ANLA DİYE..Son Düzenleme: Razorback ~ 11 Nisan 2009 14:19
Sanırım mesaj sayılarına gereğinden fazla önem veren birisi.
Diyecekken profiline baktığım ve resimden jeomania olduğunu anladığım kişi. Zamanında çok tartışmışımdır. Fakat hatırladığım kadarıyla ses sistemlerinden anlayan biriydi.
Razorbackomer çok boş hiçbir işe yaramayan mesajlar atan üyelerden birisin ve nickinde bu şekilde olduğu için forumun geometrisini bozuyorsun ve çok iticisin. bunu direk söylemedim ANLA DİYE..Seni sitede ilk kez görüyorum.Ve seninde beni fazla gördüğünü sanmıyorum ! Sitede ne yorum yaptığımı bilmeden bu sonuca ulaşmısın !
Ayrıca nick'imin anlamını daha önce anlatmıştım.Ve senin nickininde anlamını çözemedim
Razor=Ustura
Back =Arka,GeriYani Arka Ustura gibi bir şey
"bunu direk söylemedim ANLA DİYE.. " Daha ne diyebilirdin ki ?
monster cı usta (bu arada gerilim artıyor)
Sakin bir arkadaş gördüğüm kadarıyla. ( gerilimi germeyin (: )
gerilim niye çıksın konu başlığı üsttekini nasıl bilirdiniz değilmi .? :) üstte mesaj yazan kişi ile ilgili bildiğimi söyledim sadece benim içim dışım birdir
ömer bak tuncab hemen senden bir önceki mesajında kim olduğumu söylediği halde sen tanımıyorum demişsin gözlerin iyi görmüyor heralde ki profilimde verdiğim linke tıklasaydın senden de önce kayıtlı olduğumu anlardın
OOOOMMMMEEEERRRRBen bu sitede en az 1 senedir varım ! Sen ise daha yeni bir üyesin !öööömmmeerrr al ;
daha google da bunlardan BİRSÜRÜ bulursun razorback yani eski adıyla jeomania teyzemin oğlu iyi bilirim uzun zamndır bu foruma takılıyor zaten başka forumlada alakası yok ilk defa buraya kayıt olduğunu ve bidaha da bırakamadığını söylemişti herneyse ööömmmeeerr kimse hakkında rep sayısına göre karar verme bidaha!!! yanılmıyorsam egemengiga da repli değil o da mı bişey bilmiyor sana göre???!!!!! zaten bu rep sistemi bence forumdan kalkmalı çok saçma bişeySon Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 10 Nisan 2008 20:21
Beni nasıl bilirsiniz Gıcık alanınız varmı
sah1nBeni nasıl bilirsiniz Gıcık alanınız varmı
genelde bana yardımıyla biliyorum =)=) sağol borga
sah1nBeni nasıl bilirsiniz Gıcık alanınız varmıSenin bu forumda yerin yok cık git şaka tabiki tanımıyoruum ama iyi birisidir herhalocean_eyes onuda tanımıyorum
Son Düzenleme: swordmaster_65 ~ 10 Nisan 2008 20:12
swordmaster_65 sende hep tanımıyorum diyorsun
her tanımadığına tanımıyorum yazarsan olur mu bu iş
sah1n senin de öööööööööömmmmmmmmmmeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr gibi görünürde gıcık bir tarafın yok ama gıcık yönlerini yazarsan gıcık alırız
ocean_eyes ı da nickinden dolayı mavi gözlü düşünmüştüm ama değilmiş ama diğer konuda yazdıklarına bakılırsa sanırım arkadaşlığa önem veren birisi benim gibi
bu arada erkek arkadaşını resimde makara sistemi ile astığına göre zeki birisine de benziyor ben olsam hiç uğraşmam direk balkondan veya damdan aşağıya sallarım çünkü önemli olan, yanlışı görünce biran önce kurtulmak