ocean_eyesgenelde bana yardımıyla biliyorum =)=) sağolNe demek herzaman elimden geldiğince herkese yardım etmek için burdayım.
Dj-Eğri pek tanımam ama iyi birine benzer kendince yardım etmek ıcın burdadır..Son Düzenleme: Borga-x ~ 11 Nisan 2008 08:54
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.doğru söze ne denilebilirki? bu arada arkadaşlığa gerçekten önem veririm çok fazla arkadaşım yoktur öyle ortam falanda yapamam ama olan arkadaşlarımda çok kaliteli insanlardır.biraz seçiyim sanırımbu arada erkek arkadaşını resimde makara sistemi ile astığına göre zeki birisine de benziyor ben olsam hiç uğraşmam direk balkondan veya damdan aşağıya sallarım çünkü önemli olan, yanlışı görünce biran önce
bana gene borga gelmişşş çok bilgili ve bana yardımıyla biliyorum gene
gözleri güzel ,chip'te olduğuna göre teknolojiyi takip ediyor ve gururuna söz geçirmeye çalışan bir kardeşimiz gibi görünüyor
yazdıklarım tahmin tabiki şahsen tanımıyorum
"Gülmeyi ve güldürmeyi seven ama laubalilikten hoşlanmayan biri.Somurtanları da sevmez."
temiz bir delikanlı efendi birine benziyor tanımuıyorum
Kendisini knight konulu yazısından tanıdığım benim gibi öğrenci bir arkadaş kendisi
1990 lı olmasına ramen profilindeki resminde benden bile daha yaşlı duran bir arkadaşımız.
''benden bile daha yaşlı duran'' Evet, kimse beni 18 li görmüyo. Askerliğimi yaptığımı düşünenler bile oluyor bazen
Yukarıdaki arkadaşı 18li olarak bilirim
Yunus dural yeni bir arkadaşımız ama katılımcı üye aday adayı.
GaMeRr bir hafta önce arkadaşlık teklifi yaptığım ama hala kabul etmeyen forumlarda yardımlarına çok rastladığım iyi bir dostumuz
üstekini kötü bi çocuk olarak blirim
Kullanıcı: Dj_Eğri
Gerçek İsim: Bedirhan Avcı
Mesleği: Öğrenci
Yaşı: 14
Son Ziyareti: 03 Mayıs 2008 Cumartesi
bunları profiline baktıgımda söyleyebilirim ayrıca yazılarını beğendiğim forum üyesi olarakta ekleyebilirim
yanlış hatıramıyorsam (çok fazla siteyi bir arada gezmenin yan etkileri - başka bir nickle karıştırıyor olabilirim) programlama bölümünde çok rastladığım bir üye...
Sefa AdakSanırım yazılımcı..Hayır sadece öğrenci...Son Düzenleme: sakin_insan ~ 04 Mayıs 2008 18:24
muhabbetim olmadığı halde kanımın ısındığı, saygılı biri
sakin_insanProgramlama ile ilgili konularda mesajlarını gördüğüm için öyle dedim.. Mesajı yazmadan önce profiline bakmıştım ve öğrenci olduğunu görmüştüm ama yazılımcı diyesim geldi..Sefa AdakSanırım yazılımcı..Hayır sadece öğrenci...
CHIP'ı çok sevdiğine kanaat getirdiğim bir üye.
forumda açtıqı konuları yararlı bulduqum bi üye