boris1hiç fikrim yok ilk defa görüya sen ne fenasın ya.. Bir yorumun da iç açıcı olsun be...
Valla ben bu arkadaşı vijdansız olarak bilirim..İki puanı acır arkadaşlarından...Notu kıttır.Hoca olsa idi öğrencisi olmak istemezdim...Hele
resimden hiç anlamıyor...
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.benersinceersin benim karizmamı kullanıyor baksanıza resmimi çalmış...jeomaniabende seni severim ersin saolasın bu arada adım da jeo kaldı iyimi foruma öylesinejeoo.. ya takma adının kısaltılmiş olanını ilk defa gördügüm bir kişilik ya bence daha yakışıyor
Kendisi efendiliği ile gözüme girmiş, her forum başlığında arayı bulmaya çalışan serin kanlı bir şahıstırr
öyle bir dizi vardı... Adam saç baş yoluyodu karısından. Karısı da isterik bir seydi...
Üstteki yorumlarıyla daha da bir kanımın ısındığı, foruma yararlı bir arkadaş. Ayrıca jeomania'nın da dediği gibi evi ve çocuklu. Ve de yanlış hatırlamıyorsam Avcılar'da oturuyordu. Açık adres olarak bilmiyorum ama
Zülfikariyice nazi subayı yaptın beniboris1hiç fikrim yok ilk defa görüya sen ne fenasın ya.. Bir yorumun da iç açıcı olsun be...
Valla ben bu arkadaşı vijdansız olarak bilirim..İki puanı acır arkadaşlarından...Notu kıttır.Hoca olsa idi öğrencisi olmak istemezdim...Hele
resimden hiç anlamıyor...
dun aksamdan beri konu 9. sayfaya gelmis. rekor kiracak gibi gozukuyor. isi makaraya vurunca herkes katiliyor. ciddi bir konu acsa birimiz felsefik derler cok az kisi cevap verir. neyse devam edin...
Sulu (Espiri sadece)
Donanım meraklısı bir arkadaş galiba
insanlarin kusurlariya dalga gecmek gercekten cok kotu bir davranis
ama ben şaka yapıyorum giga.ağlama :))
ağlayan bir kişilik :))
ben ciddiyim saka kaldiramam bu konuda...
ağır abi... ayrıca gigatek le alakası yok,gıga tv ile var ama sadece izliyor ve de artık gözlüklü ve de Dr. gordon freeman gibi...
HIRÇIN KIZ bana PM atmis ozur amacli. nasil da kekledim ama... Punk'd!!!!!!! kameraya el salla.
çok komik hahahah!!!!
ben seni kırmak istemediğim için özür dilemiştim.
MTV de de keklenince bu sekilde tepki veriyorlar. en basta ben espri yaparim gozluklerimle. goren herkes yakistigini soyluyor ama yalan.
mütevazi bir kişilik.. kişisel site süper yoğurt tarifide öle
ben de baslayayima artik yorumlara. forumda duzensizlik oldugunda, durumu fark ettiginde aninda gerekli mudehaleyi yapan sevdigim MOD lardan birisi. ayrica bana diss yerine respect yapan MOD.
ben yazana kadar araya SuiGeNeRis kaynamis, onu tanimam yeni gordum.
03/08/2007 tarihinde egemengiga tarafindan keklenmistir. ayrica evlidir, bosuna msn istemeyin dover
insanların zayıf noktalarından vurmayı seven kişilik.