Ağır abi...Ne yarışmalarımıza katılır ne bişey yapar....
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.cok fazla tanimam ama forumda goruyorum. daha cok konu disina takiliyor sanirim.
hangi yarisma? forumda yarisma yapmak zor ve zahmetli. site yoneticileri yarismalar icin bir bolum ayirirsa o zaman katilirim. en son masaustu yarismasi vardi ama konu uzadi gitti. orada bile polemikler cikmistir. ornegin o yarisma icin once uyeler resimlerini e-posta ile gonderselerdi, aralarindan secilenler yayinlansaydi daha verimli olurdu... neyse cok agir degilim oku konu disinda yazdiklarimi. 70KG
Egemengiga iyidir iyi. Gözlüklerinin numarası arttmış son zamanlarda ama kalan sağlam tarafıyla da bize yardımcı olur sanırım. Foruumdan ilk tanıştığım arkadaşım olması hasabiyle değerli bir arkadaşımdır. Yardımcı kişiliğini zaten herkes biliyordur. Örnek forum üyelerindedir.
sonuçta katılmadın yarışmaya...polemik çıktı çıkmadı o seni bağlamasın...O çıkaranların sorunu.katılım olacak ki öyle basit problemleri aramızda kaynatalım..ama sen hep kenardan bakmayı tercih ediyorsun...Tamam polemik sevmiyorsun eyvallah da...neyse hüsnü zan oluşturmayayım hakkın geçmesin bana,seni çok fazla tanımıyorum..Herkes sevdiğine göre iyisindir heralde...
konu disi bolumune eskiden mesaj sayisi arttigi icin cevap yazmiyordum fazla. ama simdi mesaj sayisini etkilemedigi icin yaziyorum. her zaman forumda olamam sonucta. gunde 1-2 saat arkada acik duruyor forum sayfasi. 13 sayfa olmus konulara da pek bakasim gelmiyor. cunku en bastan okumak gerek. cok uzun suruyor. en bastan takip edebildiklerime bakiyorum. gerci mesaj sayimin gizlenmesini istiyordum ama konusturuyorsunuz, kenardan baksaydim 3000 mesajim olmazdi...
Zülfikarsonuçta katılmadın yarışmaya...polemik çıktı çıkmadı o seni bağlamasın...O çıkaranların sorunu.katılım olacak ki öyle basit problemleri aramızda kaynatalım..ama sen hep kenardan bakmayı tercih ediyorsun...Tamam polemik sevmiyorsun eyvallah da...neyse hüsnü zan oluşturmayayım hakkın geçmesin bana,seni çok fazla tanımıyorum..Herkes sevdiğine göre iyisindir heralde...Ben kefilim egememgigaya. O gerektiğinde yapılması gerekeni yapar herzaman.
ceryan67aksini söylemedim zaten...ağır dedim ne dedim ki...Şimdi sen 70 kiloluk bir adamın hafif olduğunu mu iddia etmeye çalışıyorsun...
Ben kefilim egememgigaya. O gerektiğinde yapılması gerekeni yapar herzaman.bu arada egemen arkadaşın arkası ne kadar kuvvetli imiş öğrenmiş olduk...
tamam ya tamam...Pes ediyorum.. :) İyi insan hakkını hemen helal ediyor daha ne olsun.arkadaşa saygı duyarım. ..Eyvallah abi..Son Düzenleme: Zülfikar ~ 05 Ağustos 2007 17:31
Zülfikar tam olarak aciklayamamis yada ben anlamadim ama onun demek istedigi konu disina fazla takilmiyormusum.
baya bilgili biri. bir çok kunuda yardımcı oluyor insanlara.
boris1baya bilgili biri. bir çok kunuda yardımcı oluyor insanlara.vayyy neo nazi'den ilk iyi yorum...
Zülfikarbu arada egemen arkadaşın arkası ne kadar kuvvetli imiş öğrenmiş olduk...Yoo. Herkes herkesi tanıyamazki koskoca forumda. Bende egemengiga arkadaşımızı tanıdığımdan ona kefil olurum dedim. Yoksa herkesin arkası falan yok burda. Bu konu da forum sakinlerinin birbirini az da olsa tanımasına vesile olur umarım. tuncab arkadaşımız iyi düşünmüş bunu. Saolsun
Evet ben mesela kimseyi tanımıyorum:) ama birazda bunun nedenini araştırmak lazım...
Walla yeni üye olmuş bi arkadaş.Yorum yok.
2. dünya savasinda foruma kayit olmus. tabiki saka. donanim ve telefon bolumunde sıkca gorebilirsiniz. forumdan anladigim kadariyla arastirmaci ve kendini gelistiren bir kisiligi var.
bu arada hakkimda yazmadan once profilime bakin. daha 21 yasindayim. beni 30 yasinda sananlar vardi forumda. hem de MOD lardan... hatta uyelerden resimdeki sen misin diye soranlar da cikmisti msn de
egemengigahatta uyelerden resimdeki sen misin diye soranlar da cikmisti msn deyuh.
evet o keklenenlerden biri de benim bakmadım profile.. :)
en az 28 dedim abi diyecektim az daha benden küçük çıktı iyi mi.. :)
beni nazi diye adlandıran birisi.makara birine benziyo
oooo valla konuuu acayippp uzamış girmeyeliiiii boris1 kardeş senin hakkında pek bir şey bilmediğim için bişey yazmam yanlış olurduuuuu
bana da emrozdmr gelmiş.kendisini iyi bilirdim. :D
Cell-o kendisi az konuşan, sevdiğim bir şahsiyet, kendisiyle yüzyüze tanışmak istediğim adamlardan birisi, forumlarda aranılan, olması zorunlu olan kişiliklerden birisi...
cell-obana da emrozdmr gelmiş.kendisini iyi bilirdim. :DCELL-O, benim buraya ilk kayıt olduğum günden beri gördüğüm cizgisini "hiç bozmamış" herşeyi bilen biri. bence bu sitenin gizli kahramanı çünkü chipte bu kadar herşeyi bilen başka bir arkadaşa rastalamadım..! o bir sistem mühendisi..! o bir sorunu olana yardım eden kişi.! o bir forumda bulunması zorunlu kişi.! o bir, en ufak gereksiz bir cümlesi bile bulamayan, kavga etmeyen, polemiklerden uzak duran tadından yenmeyecek tek kişi.! ve bence bir gün burdaki üyelerden biri bazı konumlara seçilecekse ilk başta düşünülecek kişi..!
Jeocum Cell-o gibi arkadaşlarımız Allahtan var. Stern, Egemengiga , cell-o ve daha aklıma ismi gelmeyen bir iki kişi daha...
arkadaşlar iltifatlarınız için teşekkür ederim.elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.sizlerde öylesiniz.
bizlerde öyleyizde biz buralarda çok geyik yapıyoruz :))
sen nasıl bu kadar konuşmadan duruyorsun ben anlamıyorum sıkılmıyor musun hiç hep yardım hep yardım :)
bu arada kibarlık etme söylediklerim iltifat değildi ben adamın iyisinden anlarım onun için gerçekleri söyledim :)