arkadaşlar avira free kullanıyorum virüs buluyor ve allat uyarı çıkıyor devamlı aynı uyarı bu çıktıgında remowe işaretliyon tekra çıkıyo virüsleri bu siliyomu ne yapıyor anlamadım.ayarlarından otomatik silme yokmu bunun neden karantinaya almıyor bide her virüs
sildiğinde sistem tarıyo
neyse gelelim microsoft essanti securty buda virüsü tespit ediyor siliyor sonra pc yeniden başlat diyor başlatıyom sildiği virüse izin verdi diyor pc tekrara başladıgında
virüs acilll
microsoft security essential'ın geçmiş bölümünden algılanan öğeler üç bölümünü de bak ve ordan sil
cd den çalışan kaspersky ile veya bit defender bootable cd ile tarattırın
ayrıca cd parası vermek istemiyorsanız usb dende yapabilirsiniz
windows 7 için baslat aramaya cmd yazın yönetici olarak çalıştırın diskpart yazın
LIST yaz SELECT yaz DISK yaz SELECT DISK 7 (usb disk bilgisayarda kaçıncı sıradaysa onu yazın bende 7 )
CLEAN yaz CREATE PARTITION PRIMARY yaz
ACTIVE yaz
FORMAT FS = NTFS yaz
bekle formatlama bitince ASSIGN yaz EXIT yaz
ultraiso kurun bootable dosyaları isoya dönüştürün eğer zaten iso ise gerek yok sonra sanal sürücüye ekleyin
usb hangi harfte ise bende L: enterlayın
CD BOOT enterlayın
BOOTSECT.EXE /NT60 L: enter
sanal sürücüden dosyaları usb ye gönderin
artık bootable usb miz oldu
usb yi takın reset atın bios a girip usb boot enable yapın
biostan boot menu tuşunu bulun
ayarları kaydedip çıkın pc açılırken boot menu tuşuna basın
usb yi seçin usb yoksa hard drive yazan yere tıklayın ordan usb yi seçin pc yi başlatın
he diyorsanız ben bu kadar uğraşacağıma cd alırım
dosyaları isoya dönüştürün eğer zaten iso ise gerek yok
ashampoo burning studio free ile cd imajı şeklinde yazdırın cd yi takın biostan cd den baslayacak şekilde ayarlayın ve açın taratın ister usb ile baslatıp taratın ister cd ile iş bittikten sonra windows cd si ile windows u onarın
yararlandığım döküman bu
Sistemde zararlı kaynaklı veya başka nedenlerle; güvenlik yazılımlarının bulunanı silme engellemesi oluşabilir. Böyle durumlarda yazılım silme işlemini yapamaz. Yardımcı yazılım yöntemlerine ihtiyaç olur. Tabi bunlar uzmanlık gerektirir. Sizin sorununuz da böyledir diyemem. Sadece bilgilendirme amacı ile yazdım.
Ayrıca comboFix yazılımı her akla gelindiğinde kullanılmaması gereken bir yazılımdır.
Bİr Kaspersky AV 2011 indir.Güvenli modda tarat ve sonra keyifli dünyana devam et
ctrl+alt+deleteden bak orada araştır oralardadır .. biri sürekli bağlantıda pc ile