arkadaşlar avira free kullanıyorum virüs buluyor ve allat uyarı çıkıyor devamlı aynı uyarı bu çıktıgında remowe işaretliyon tekra çıkıyo virüsleri bu siliyomu ne yapıyor anlamadım.ayarlarından otomatik silme yokmu bunun neden karantinaya almıyor bide her virüs
 sildiğinde sistem tarıyo
neyse gelelim microsoft essanti securty buda virüsü tespit ediyor siliyor sonra pc yeniden başlat diyor başlatıyom sildiği virüse izin verdi diyor pc tekrara başladıgında
virüs acilll
microsoft security essential'ın geçmiş bölümünden algılanan öğeler üç bölümünü de bak ve ordan sil
cd den çalışan  kaspersky  ile veya  bit defender  bootable cd ile  tarattırın  
ayrıca cd parası vermek istemiyorsanız usb dende yapabilirsiniz  
windows 7 için baslat aramaya cmd yazın yönetici olarak çalıştırın   diskpart yazın 
LIST yaz  SELECT yaz  DISK  yaz  SELECT DISK 7   (usb disk  bilgisayarda kaçıncı  sıradaysa onu yazın  bende 7 )
CLEAN yaz   CREATE PARTITION PRIMARY  yaz
ACTIVE yaz 
FORMAT FS = NTFS yaz
bekle formatlama bitince  ASSIGN yaz  EXIT yaz 
ultraiso  kurun  bootable  dosyaları isoya  dönüştürün eğer zaten iso ise gerek yok  sonra  sanal sürücüye ekleyin  
usb hangi harfte ise bende  L:  enterlayın 
CD BOOT enterlayın 
BOOTSECT.EXE /NT60 L:  enter  
sanal sürücüden dosyaları usb ye gönderin 
artık   bootable usb miz oldu 
usb yi takın reset  atın bios a girip usb boot enable yapın 
biostan  boot menu tuşunu bulun 
ayarları kaydedip çıkın pc açılırken boot menu tuşuna basın
usb yi seçin usb yoksa  hard drive  yazan yere  tıklayın ordan usb yi seçin    pc yi   başlatın
he diyorsanız  ben bu kadar  uğraşacağıma  cd alırım  
dosyaları isoya dönüştürün  eğer  zaten iso ise gerek yok  
ashampoo  burning studio free ile  cd  imajı  şeklinde yazdırın    cd yi takın biostan cd den baslayacak şekilde ayarlayın  ve  açın taratın ister usb ile baslatıp taratın ister  cd ile   iş bittikten sonra windows cd  si  ile windows u onarın
yararlandığım  döküman bu
Sistemde zararlı kaynaklı veya başka nedenlerle; güvenlik yazılımlarının bulunanı silme engellemesi oluşabilir. Böyle durumlarda yazılım silme işlemini yapamaz. Yardımcı yazılım yöntemlerine ihtiyaç olur. Tabi bunlar uzmanlık gerektirir. Sizin sorununuz da böyledir diyemem. Sadece bilgilendirme amacı ile yazdım.
Ayrıca comboFix yazılımı her akla gelindiğinde kullanılmaması gereken bir yazılımdır.
Bİr Kaspersky AV 2011 indir.Güvenli modda tarat ve sonra keyifli dünyana devam et
ctrl+alt+deleteden bak orada araştır oralardadır .. biri sürekli bağlantıda pc ile