http://www.techstarcomputers.com/nxs/455VIREN.zip
Arkadaşlar bu .rar dosyasında 534 tane dosya var. Bunların 525 tanesi virüs. Bakalım antivirus programınız kaç tanesini bulacak. Ben Kis'e geçtim ve Kis hepsini buldu. Sonuçlarınızı bekliyorum. Dikkat sakın .rar içindeki dosyaları açmayın! Virüs Pc'nize bulaşır.Sorumluluk bana ait değil.
Virüslü .rar dosyası.
- 1
- 2
Masaüstüne Düşer Düşmez siLdi :)) taramaya gerek kalmadı üzgünüm :)))
524 dedin 1324 buldu Rar içinde 590 buldu ..
Ben ".rar" değil ".zip" dosyası görüyorum ama:))
winrar rar/zip gordogu için :) bende rar kullandıgım için :)) rar dedim coşkunum :)
bektash524 dedin 1324 buldu Rar içinde 590 buldu ..Hnagi antivirus?
Benim ki söylediğim gibi Kis belki ben söylemeden çoğunu silmiş olabilir... Rar'a bulduğum her şeyi attım...
ESET NOD32 3.0.650.0 Database: 4101
Ne Kullancagımı iyi bilirim :) Saol Sen .. ;)
halflife2gmanRar'a bulduğum her şeyi attım...Şimdi sen mi upload ettin o dosyayı, daha upload ettiğin dosyanın türünü bilmiyorsun da neden insanlardan zararlı dosya olduğunu bile bile sonuçlarınızı bekliyorum diye cevap bekliyorsun böyle saçma bir test mi olur?
Coşkun Kardeşim Herşeyi Attım Demiş ama Arkadaşla bir baglantısı oldugunu düşünmüyorum :)
Administrative Contact:
TechStarComputers
Ricky D (sonic625@aol.com)
817-444-1003
Fax: none
437SStewartSt
Azle, TX 76020
US
Merak ne kadar kötü bir şey ama Avast indirilmesine bile izin vermedi indirme yarıdayken bağlantıyı kesti.
Meraktan Çok Yalan Kötü Bişeydir eRRhan ;)
bektashCoşkun Kardeşim Herşeyi Attım Demiş ama Arkadaşla bir baglantısı oldugunu düşünmüyorum :)Neyse bektash ben bir şey demiyorum artık indiren indirir:)) Tabii arkadaş sorumluluk kabul etmiyormuş ona göre:))Administrative Contact:
TechStarComputers
Ricky D (sonic625@aol.com)
817-444-1003
Fax: none
437SStewartSt
Azle, TX 76020
US
Bu konu kesin kitlenir.Avira 588 tane buldu
[URL=http://img35.imageshack.us/my.php?image=adszjdk.png][/URL]
mcafee 8.1 toplam 588 adet
NİS 2009 90 günlük sürüm 597 adet buldu
Güncel:
Ms in her ay güncellediği Kötü amaçlı Yazılımlara karşı koruması şükür 1 tane bile bulamadı. Tertemizmiş...
AdRaMiTispyware doctor'da kullandım spyware sweeper'da ama spyware sweeper daha etkili sana öneririm.[*<]Kis Sonuc
[*<] Windows Defender Sonuc
Spyware Doctor hiç bir şey bulamadı :s O 4 Tanede benden kaynaklı bir alert :) Defender desen oda spyware'den farksız sonuc olarak Kis Yine klasını gösteriyor her zaman ki gibi
[*<]Spyware Doctor Sonuc
http://www.virustotal.com/tr/ana ... 256215e3-1241096283
comodo 591 tane buldu.
ayrıca avira da 587 tane buldu
avast indirmeme izin vermedi bende avast ı durdurup indirdim avast ile tarattım arşivin boyutu 34 kb a düştü ve içinde 5 dosya kaldı
Taranan : 601
Tesbit Edilen Tehdit : 587
Temizlenen : 0
Alayını katletti :D
Süre :00:00:20
dosyanın içinde 6 tane virüs kaldı ..
kis 07..
spyware doctor'da kullandım spyware sweeper'da ama spyware sweeper daha etkili sana öneririm.
Spyware ile virusun alakasini anlatsanizda anlasak arkadasim ?
2 si aynis ey degil spy ayri virus ayri elamand abunlarin virus oldugunu söylüyor zaten ayrica bir tane bile bulmasa bile bazi Antivirusler rar yada zipacilmadigi surece onlara dokunmayanlarida var yada ayarlari o sekilde olanlarda var zaten onu cekip pcde dursa bile acilmadigi surece bir sorun olmaz.
Bende Virüs Programı Falan Yok Deppfreez Var İndirdim İçindekileride Actım Vin32 Uggulaması Degil Falan Dedi Ms-dos Dosyaları Falan Var :D
eee açtım hiçbiri bulaşmadı.
antivirus tarayıcısı yok bişi olmadı :D
Hala yanlış düşüncedesiniz arkadaşlar zipli rarlıd dosyadaki şeyi ayıklarsanız virus bulaşmaz.
sen gider ayıkladığın dosyayı çalıştırsan virus bulaşır. Şunu bir kavratamadım daha kaç kere mesajlarda yazdık.
Nod32 daha iner inmez yakaladı.
Sonuç: 593 dosya
Bulunan: 590 dosya.
Nod32 Versiyon 2.7
Sabah güncellendi.
Not: Evdeki Windows 7 de indirdim antivirus yok dediğim odur.
- 1
- 2